Accesorii și huse pentru iPhone: merită?

20.1.18  Ethos Plus
Apple a fost dintotdeauna brandul celor care se respectă și își permit produse de o calitate superioară. Desigur, există și cazuri extreme. Poate ați auzit de tineri care cu câteva zile înaintea lansării unui nou model de iPhone, dorm pe trotuarul din fața reprezentanțelor, în corturi, pentru a fi printre primii care intră în posesia noului telefon. Ceea ce este puțin absurd. Dar dincolo de asta, nu veți găsi un iPhone 6S în mâna sau în buzunarul oricui.

husa full cover apple iphone 6 6s

Pentru o vreme, n-am înțeles de ce acest brand de telefon este atât de bine privit. Ce aduce Apple în plus față de Samsung sau alți producători și cu ce diferă sistemul lor de operare față de Android? Tehnic vorbind, de multe ori iPhone-urile sunt inferioare vârfurilor din gama Galaxy, de exemplu la frecvența procesorului. Iar App Store este mai restrictivă decât magazinele de aplicații pentru Android. Dar apoi am aflat că tocmai această strictețe asigură o mai bună verificare a aplicațiilor pentru iPhone. Și că sistemul lor de operare este mai bine gândit și implementat. Că un iPhone 6 se mișcă mai bine decât un Samsung chiar cu specificații mai bune, are mai puțin lag, mai puține erori, e mult mai responsive și în general îți creează o impresie de fluiditate și o experiență de navigare mult mai plăcută. Adică, face mai mult cu mai puțin.

iPhone 6 și iPhone 6S sunt produse de lux. Când cumperi un iPhone nu cumperi doar un telefon, cum se întâmplă când îți iei un Huawei sau chiar un Google Pixel, ci te branșezi la un întreg ecosistem Apple, care a fost gândit ca un fel de bijuterie, ca un lux. Cel puțin asta afirmă posesorii de iPhone. Evident, tot acest renume se reflectă într-un preț pe măsură, care face ca iPhone să fie un telefon mai puțin accesibil maselor. Și tocmai din acest motiv, achiziționarea unei huse iPhone 6, 6S devine un lucru simultan obligatoriu și riscant.

husa full tpu apple iphone 6 6s

Obligatoriu, pentru că nu vrei să apară posibilitatea ca bijuteria ta de iPhone 6 să se strice dintr-o simplă căzătură, așa că ai nevoie de o husă iPhone cu rol de protecție. Motivul principal pentru care există huse iPhone 6 sau huse pentru orice telefon este, de fapt, extrem de simplu și banal: absorbția șocurilor și asigurarea unei suprafețe exterioare de protecție împotriva zgârieturilor sau a prafului. Nu-i nicio mare filozofie aici, rolul unei huse fiind similar cu rolul pielii în cazul unui organism. Dar cumpărarea unei huse iPhone este totodată riscantă, pentru că, comparativ cu un alt telefon, iPhone-ul trebuie să arate impecabil. Așa încât husa pentru el trebuie să aibă aceeași prestanță și să-i reflecte personalitatea. Să fie, adică, în ton cu stilul, clasa și rafinamentul unui iPhone.

Pentru mai multe modele de huse iPhone 6, 6s care - zic eu - bifează cu brio aceste condiții de bază, vă invit să aruncați un ochi pe Accesorio, site-ul din linkul anterior, de unde am și preluat imaginile de mai sus.