Televizoare LG ieftine

30.9.17  Ethos Plus
Nu știu voi, dar eu nu m-am uitat de vreo câțiva ani buni la piața de televizoare LG. Și când zic televizoare LG, mă refer la televizoare LED LG, pentru că acum toate sunt LED, analogice (dintr-acelea cu tub catodic) nu se mai fac, iar plasmele, deși teoretic erau mai bune la câteva capitole, au pierdut și ele lupta. Mă rog, se luptau cu LCD-urile clasice, LED-urile sunt tot niște LCD-uri, dar cu o treaptă mai sus, iluminate din spate. Hai că v-am amețit!

TV LED LG

M-am uitat mai devreme la oferta de televizoare led lg de pe evomag. Notați vă rog că vă pun linkuri spre magazine bune, serioase, cu ceva renume prin online, nu țepari, șopârle, nu alte lighioane. Și că optez pentru un brand de calitate: un TV LED LG face față cu brio la absolut orice alt competitor, LG fiind nu doar un brand consacrat de televizoare și electronice, dar și unul dintre cei mai tari jucători de pe piața TV, televizoarele LG fiind recunoscute pentru fiabilitate și inovațiile pe care le conțin. Inovații de care eu unul am nevoie!

TV LED LG

De exemplu, mi-ar trebui un TV LG pentru... televizor. Acum câțiva ani mi-am reziliat contractul de cablu, și mă gândesc să-l reintroduc, pentru că e ieftin (oricum am net de la RDS și un cablu în plus mă costă foarte puțin) și pentru că vreau să mai urmăresc unele știri, emisiuni și posturi muzicale etc. Deci, îmi trebuie un televizor. Și, evident, vreau unul nou, bun, modern. Pe de altă parte, mi-ar trebui și un monitor nou, că mă gândesc să-mi fac upgrade la calculatorul din camera mea (un desktop cam vechi, ușor depășit). Iar calculatorul ăsta l-aș muta în altă cameră, de rezervă și pentru a se putea vedea filme de pe PC când am musarifi, fără să mă încurc cu PC-ul meu principal. Ar merge și pentru jocuri mai vechi, de ce nu. Deci, pentru asta mi-ar trebui un monitor. În sfârșit, al treilea și ultimul punct pe ordinea de zi: mi-ar trebui un monitor cu culori calibrate pentru fotografie, deoarece în ultimele luni am achiziționat mai multe camere foto și începe să mă prindă acest hobby. Practic, mi-ar trebui trei lucruri, nu unul singur.

TV LED LG

Acum, că v-am zis ce-mi trebuie mie, să vă arăt ce am văzut pe Evomag. Este vorba de televizorul din imaginile alăturate, cu o diagonală de 22 de inci. Acesta are următoarele lucruri:

  • afișaj IPS specific monitoarelor LED LG, practic cea mai bună tehnologie de afișare, mult peste TFT (cea mai comună) și peste PVA/MVA (mai puțin comună și mai scumpă). Concret, televizorul ăsta bate la culori orice monitor non-IPS de calculator, pentru că permite afișarea unor culori vii și are niște unghiuri mai largi de vizionare (culorile nu se șterg când îl privești dintr-o parte). În plus, este foarte bun pentru fotografie!
  • mod gaming, pentru redarea rapidă, fără artificii grafice, a unor jocuri cu multe cadre pe secundă (nu că aș putea rula pe PC-ul meu bătrân, dar o opțiune mișto oricum)
  • mod cinema, care cică redă scenele întunecate din filme într-o tonalitate mult mai luminoasă și plăcută ochiului. Deci bun ca televizor.
  • mot USB Autorun, care rulează automat conținutul dintr-un USB. Asta înseamnă că are și ceva procesor încorporat, de vreme ce poate reda singur (fără să fie conectat la un calculator) pozele, muzica sau filmele de pe un stick usb (sau card de memorie etc). Mișto, nu?
  • este bineînțeles FullHD și produs de LG, adică nu Orion, nu BlaBla, nu marfă românească.
TV LED LG

Ok, cât credeți că costă televizorul ăsta? 585 de lei. Este cel mai ieftin televizor LG de pe stoc, practic le-am luat la rând și abia am intrat pe primul, cel mai ieftin, care e ăsta. Mai am de parcurs o listă cu zeci sau sute de televizoare LG, afișate pe 10 pagini pe site. Doar cele LG.

Moamă, ce s-au ieftinit televizoarele LED în ultimii ani!