Unde găsești anvelope online

31.3.17  Ethos Plus
Pentru că a venit primăvara și s-a făcut cald, ne putem dota mașina cu niște cauciucuri de vară. Și pentru că nu are rost să cumperi anvelope costisitoare pe care să le tocești pe drumurile scumpei noastre patrii, eu sunt adeptul unor anvelope ieftine. Pe care le putem găsi, mai nou, și pe net. Magazinul pe care vi-l supun atenției în acest articol se numește AutoHut.

cauciucuri masina

Ziceam de anvelope ieftine. De ce ieftine? Ieri m-a dus la Bistrița un tip pe care îl cunosc și care și-a luat mașină nouă relativ recent (de vreo câțiva ani). Un Ford frumos, roșu, care mergea super anul trecut dar care ieri se auzea cum deja scoate zgomot, deja nu mai merge așa de fin, urme ale uzurii de pe șoselele noastre. Deci, dacă tot se strică, măcar să fie anvelope ieftine, nu? Așadar, să vedem niște anvelope ieftine de la autohut, un magazin cu sediul fizic în București, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu.

Un magazin cu anvelope de la 32 de producători nu poate fi decât unul foarte serios. În total sunt 3153 de produse din categoria cauciucurilor, număr care le-ar face imposibil de parcurs pe toate. Din fericire, în dreapta există niște filtre foarte utile. Putem sorta anvelopele după sezon (și există 1702 anvelope de vară), după lățime, după înălțime, după rază, după indexul de viteză, după producător (unde am zis că sunt 32, incluzând nume ca Michelin sau Pirelli, ca să dau doar două exemple) și, cel mai important: după păreț.

La capitolul prețuri anvelope, avem așa: 57 sub 50 de lei (deși în dreptul lor scrie "Cere oferta", deci probabil că, neavând trecut prețul, sistemul le consideră cu preț 0 și le afișează în acel segment de prețuri), 5 între 50 și 100 de lei (dar cred că doar în anumite promoții), 152 între 100 și 150 de lei etc.

Deci găsim anvelope ieftine, la sub 150 de lei, de la producători diverși. Bineînțeles, magazinul este online, lucru care i-ar putea face pe unii reticenți. În realitate, cam toate magazinele care se respectă și-au făcut un site, pentru că le ajută să devină mai cunoscute. Iar pentru noi, asta se traduce în câteva avantaje nete: faptul că primim coletul la ușă, că putem plăti ramburs, că putem alege lejer, consultând în liniște, acasă, toate variantele de produse, în cazul nostru de anvelope, și putem plasa comanda online, de pe laptop sau telefon, și, bineînțeles, că putem vâna mai ușor promoțiile și ofertele speciale.

La capitolul cumpărături online, românii stau cam pe ultimele locuri din Europa. Poate că puțină educație în domeniu nu strică.