Rochia perfectă pentru nunta de vis

25.3.17  Ethos Plus
A fost odată ca niciodată, că de n-ar fi fost, nu s-ar fi povestit. Așa începe orice poveste (de dragoste), iar sfârșitul poveștii scrise, punctul ei culminant este căsătoria, care ține trei zile și trei nopți. Dar există câteva detalii pe care autorii poveștilor le trec de regulă sub tăcere. Unul dintre ele este ținuta. Iar dacă vrei, ca tânără mireasă, să arăți impecabil în noaptea nunții tale, care să fie perfectă din toate punctele de vedere, va trebui să consulți o lungă listă de magazine cu rochii pentru mirese, după care să optezi pentru unul dintre ele. Și, ca să îți fac sarcina și mai dificilă, îți prezint și eu unul, pe care să-l adaugi acestei liste. :)

rochie de mireasa

După cum reiese chiar din nume, Best Bride (bestbride.ro) are o unică menire: să îmbrace mireasa perfectă. Credeți că perfecțiunea este apanajul oricărui muritor de rând? Evident că nu, așa că Best Bride s-a axat pe rochii care să satisfacă cele mai înalte exigențe și pretenții. Rochiile lor de mireasă au putut fi admirate, de-a lungul timpului, la personalități ca Bianca Drăgușanu și (bebelușa) Oana Ioniță sau la fete de la emisiunile lui Măruță și Mireasă pentru fiul meu. Le găsiți în galeria de pe site. Mie de exemplu îmi place rochia din prima imagine, cu straturi de organza moale ce arată ca niște voaluri și aplicații de cristale Swarovski plus accente de perle. Bine, îmi place și purtătoarea, dar înțeleg că este deja măritată.

În povești, fetele de împărat aveau un croitor regal care le lua măsurile și le făcea rochia ideală. În viața reală, avem rochii de mireasa printesa pe care le putem proba la sediul magazinului, pe str. Drobeta nr.2, sector 2, București. Deși, odată intrate acolo, nu pot estima cât de repede veți ieși, vrăjite fiind de farmecul rafinat ala cestor rochii speciale. Dar dacă sunt atât de selecte și rafinate, nu vor fi simultan foarte scumpe? Ei bine, calitatea costă. Totuși, pentru a le face accesibile unui număr cât mai mare de tinere mirese, Best Brides le și închiriază, la un preț evident mult mai mic decât dacă le-ați cumpăra.

rochie de mireasa

Cred că închirierea rochiilor de mireasă este o idee foarte bună, care se potrivește de minune cu acest domeniu. Pentru că, dacă povestea de dragoste este adevărată, prințesa din rolul principal nu se va căsători decât o singură dată, iar alesul inimii ei îi va rămâne alături pentru tot restul vieții. Așadar, este destul de clar că ea nu va purta rochia decât în noaptea fericitului eveniment. Și atunci, de ce să n-o închirieze, în loc s-o cumpere, s-o poarte o singură dată și s-o țină pe urmă închisă în dulap?

O decizie care, însă, rămâne de bună seama în grija voastră. Eu nu pot decât să vă urez alegere inspirată și casă de piatră!