Îmi plac fetele cu păr lung

7.3.17  Ethos Plus
Dintotdeauna mi-au plăcut fetele cu păr lung și despletit. Firește, fetele apelează la tot felul de trucuri pentru a-și îmbunătății look-ul, iar unele dintre aceste trucuri vizează părul, pe care ele aleg să-l împletească, să-l facă coc, să-l aranjeze într-un anumit mod, ba chiar să-l apreteze, dar pe mine mă dă pe spate părul simplu, lins și despletit. Sigur, nu lung până la șold, dar nici scurt, ca băieții. Oare de ce nu vă țineți părul despletit mai des? :)

par lung si frumos

Ador să mângâi o fată pe cap, să-mi trec degetele prin părul ei, iar până acum feedback-ul a fost pozitiv. Cu câteva excepții. De exemplu, am cunoscut o fată care, când am încercat prima dată s-o mângâi pe păr, mi-a dat de înțeles că podoaba capilară este o zonă interzisă pentru mine. Cred că și-l aranja într-un anumit mod și nu voia să i-l stric. Lucru pe care, sincer, nu-l înțeleg: te machiezi, te rujezi, te apretezi, și după aceea nu mai vrei ca iubitul să te atingă, să te mângâie, să te sărute, pentru că îți strică freza sau îți ia rujul? Păi toate aceste lucruri: rujatul, coafatul, machiatul etc, nu le faceți exact pentru a-i atrage pe băieți? Vreți să-i atrageți doar până la pragul ușii, după care îi lăsați afară, pentru că dacă intră vă strică... armele de atracție?

Așa că "urăsc" machiajul fetelor în general și coafarea părului în particular. Pentru că le fac să fie mai puțin naturale și mai greu de atins. :) Ok, există și excepții. N-am nimic cu uscătorul de păr, evident. Sau cu vopselele de păr, sau cu plăcile de păr. De fapt, dacă ar fi după mine, le-aș spune fetelor că cel mai important obiect de înfrumusețare este placa de păr. Îți cumperi cea mai bună placă de păr și îți transformi chiar și un păr ondulat, cârlionțat sau "aspru" într-unul lung, mătăsos, superb și foarte atractiv pentru băieți.

Bine, ca să fiu fair, n-am nimic nici cu machiatul. Dar atunci când se face într-un mod fin, subtil, nu grosier. Nu când se exagerează. Pentru că, de fapt, machiajul nu are rolul de a vă ascunde adevăratul chip, de a vi-l înlocui cu unul artificial, ci de a vi-l pune mai mult în lumină.