Rolul masajului erotic în viața de cuplu

23.2.17  Ethos
În articolul acesta nu voi face referire la masajul erotic din cadrul cuplului, în care iubita îl masează pe iubit sau invers, ci la subiectul mult mai insolit al saloanelor de masaj erotic. Dar mai întâi, o scurtă introducere.

fantezie sexuala

Am auzit că în străinătate funcționează tot felul de site-uri ce oferă bărbaților și femeilor aflați în cadrul unei relații de cuplu, sau chiar căsătoriți, șansa unor aventuri extraconjugale discrete. În Canada, de exemplu, rulează la ora actuală o serie de reclame la televizor, la Ashley Madison, care este un site specializat pe astfel de aventuri. Sigur că reclamele sunt oarecum mai discrete, dar ele ruleză. Ideea de bază a acestor site-uri și oarecum justificarea lor este că oferă o supapă de inedit, de pasiune, într-o relație ajunsă altfel la plafonare.

Că relațiile de cuplu se plafonează adeseori, total de acord. Dar cât este sigur și benefic să încerci o aventură extraconjugală, prin intermediul unui site? Practic, vei întâlni o altă persoană care poate și ea are obligații sau este căsătorită. O vei scoate în oraș, o vei curta etc. Și poate că toate vor fi degeaba. Poate că nu vă potriviți, sau poate că tipa are anumite prejudecăți. Te costă timp, te costă ceva bani și, colac peste pupăză, puteți fi susprinși de cineva care vă cunoaște. E complicat și oarecum riscant.

E adevărat, la noi în țară nu știu să existe astfel de site-uri foarte mari. Dar la noi există altceva: saloanele de masaj erotic. De exemplu, masajclub.ro este un astfel de salon, cu sediul în capitală. Iar aici lucrurile sunt mult mai simple: nu pierzi timpul cu întâlniri, ieșiri în oraș, curte. Plătești o sumă fixă de bani și comanzi o fată care arată superb și este complet dezinhibată sexual. În plus, se pricepe să te dezmierde. Primești un masaj la pachet și niște servicii erotice premium, într-o totală discreție. După care mergi relaxat acasă.

Sigur, descrierea de pe site este ceva mai frumoasă: ca rege, vei fi cucerit de o adevărată zeiță, care îți va exemplifica pe viu plăcerile corpurilor ce se ating, într-o atmosferă magică și relaxantă, răsfățându-ți pielea cu uleiuri speciale de masaj care să te transpună în paradis. Deci este un masaj erotic la superlativ, dar noi discutăm acum ideea. Salonul oferă programe diverse, unele care includ două maseuze, sau masaj pentru cupluri. Fetele sunt dispuse să se deplaseze, dacă dorești, la hotelul care te cazează.

Dacă mă întrebați pe mine, ideea unui salon de masaj erotic este mai bună decât cea a unui site de aventuri extraconjugale. Pentru că, haideți să fim serioși: dacă îți dorești ceva mai mult, o faci în primul rând pentru că ai anumite fantezii erotice, iar pentru a ți le îndeplini, mai bine apelezi la o profesionistă decât la... cineva ca tine, cu obligații și probleme. Mai bine recurgi la o întâlnire discretă, care nu te costă mulți bani și nu implică să-ți pierzi timpul. Iar mariajul tău merge mai departe fericit, pentru că tu ai ceea ce soția nu-ți poate da acasă.

Dar merită oare, dacă ne gândim mai bine, să rămâi într-o căsnicie în care soția ta nu-ți mai poate dărui totul în pat? Aceasta este o întrebare retorică, pentru fiecare. Site-uri de aventuri sau saloane de masaj nu îți pun întrebări morale și nu te judecă. La ele, ușile sunt tot timpul deschise...