Inele frumoase de logodnă

14.2.17  Ethos Plus
Care sunt accesoriile ce îi dau strălucire și distincție unei femei? De vreme ce titlul articolului este inele de logodnă, răspunsul nu poate fi decât bijuteriile. Ai trecut vreodată pe lângă o vitrină cu bijuterii care să te facă să zăbovești puțin cu privirea asupra modelelor încrustate cu safire sau diamante?

inel logodna zehava aur-galben diamant

Evident, de cele mai multge ori, nu ni le putem permite. Dar există unele bijuterii pe care nu le dăruim decât o dată în viață persoanei iubite. Și poate că în aceste cazuri merită să cumpărăm ceva mai scump și mai frumos. Ce înseamnă frumos? Pentru asta, vezi inelele de logodna Zehava și spune-mi care dintre ele îți place mai mult. Sau, mai bine spune-i iubitului și viitorului logodnic! ;)

Ziceam că merită să investești puțin într-un astfel de inel, într-o astfel de bijuterie. Pentru că, pe de o parte, nu îl primești (sau dăruiești) decât o dată în viață, în cazurile fericite. Și nu ești tu persoana cea mai importantă din viața lui, dacă s-a decis să te ceară în logodnă, ca preambul la momentul în care va îngenunchea în fața ta și-ți va oferi un inel și mai frumos, o verighetă care să vă lege pe viață? Așadar, la clipe unice, inele unice. Dar, mai mult decât faptul că sunt niște momente unice, probabil vei purta o astfel de podoabă toată viața. Și cine n-ar face-o, dacă e vorba de modelele afișate pe bijuteriizehava.ro?

inel logodna zehava aur-roz safir-albastru

Mie îmi place modelul din prima imagine, un inel de logodnă cu aur galben 14k și diamant alb solitar. Are un design clasic, a cărui frumusețe a fost consacrată de timp. Cu linii simple și contururi rotunde, e făcut să pună în evidență feminitatea purtătoarei. Îmi mai place și inelul din imaginea secundă, tot de logodnă, din aur de data asta roz, cu un safir albastru. Observați ce mic și fin arată pe degetul unei domnișoare! Ți-ar plăcea să ai un astfel de inel? Costă în jur de 3000 de lei fiecare, dar sunt din aur și pietre prețioase, nu tablă și sufleuri.

Zehava este un magazin de Bijuterii „create pentru a dezvălui esența celor care le poartă”. Numele vine de la „zehav”, care, în vechea ebraică, înseamnă „aur”. Autorul acestor bijuterii s-a lăsat de cariera de diplomat în urma unui curs de bijutier, care i-a descoperit vocația și pasiunea. Astăzi el face bijuterii de artizanat, unice, de bună calitate, pentru clienți rafinați și pretențioși. Clienți printre care, cine știe, te-ai putea număra și tu!