Unde mergeți de revelion 2017?

26.12.16  Ethos Plus
Pe ultima sută de metri înaintea Anului nou, vreau să vă pun o întrebare foarte simplă: ce oferte de revelion aveți în vedere pentru petrecerea nopții magice? În speranța că încă nu v-ați făcut bagajele și că doriți să mergeți undeva, dați-mi voie să vă prezint câteva Oferte si Pachete de Revelion 2016 - 2017 disponibile prin agenția de turism TUI TravelCenter.

an nou

Anul Nou a fost și va fi întotdeauna cel mai așteptat moment al anului, încărcat cu multiple semnificații și obiceiuri. Este și un moment al jocurilor de iarnă. Din păcate, în ultimii ani zăpada s-a lăsat așteptată pe teritoriul țării noastre. Nu și în 2016, când am avut parte de ea încă de la începutul lui decembrie! Așadar, spre deosebire de alți ani, poate doriți ca acum să petreceți revelionul undeva la noi în țară, să vă bucurați de vremea frumoasă. Nimic mai simplu: TUI TravelCenter pune la bătaie câteva pachete revelion 2017 în România. Cu circa 300 de euro de persoană, uneori mai puțin, puteți alege să vă petreceți perioada 29 dec - 2 ian în hoteluri de 3 sau 4 stele de la Sinaia, Delta Dunării sau Băile Felix. Pentru încă 100 de euro, puteți alege Poiana Brașov.

Dar România nu este singura destinație atractivă în perioada asta. Dacă prețul este în continuare un factor cheie, puteți alege să vă petreceți cumpăna dintre ani la vecinii noștri din sud. Un Revelion 2016-2017 în Bulgaria începe de la 200 de euro, adică vă costă chiar mai puțin decât unul în România, și vedeți și o țară străină cu ocazia asta! Pe site găsiți listate toate ofertele disponibile, cu detalii, localități și hoteluri, perioada șederii (începând din 29 sau 30 decembrie și până în 2 sau 3 ianuarie) și vă sfătuiesc să vă grăbiți, deoarece unele au început deja să se ocupe și să nu mai aibă locuri disponibile!

Iar dacă banii nu constituie o problemă pentru dvs și vreți să o impresionați pe ființa iubită cu un Revelion 2017 de vis, cum n-a mai trăit până acum, atunci tot prin TUI TravelCenter puteți ajunge în destinații mult mai exotice și fascinante, cum ar fi Insulele Maldive sau Dubai. Destinații cu o climă de primăvară sau vară, pentru că de ce să nu petreceți Anul Nou la tricou? Deși trebuie să vă avertizez că prețurile acestor variante sunt mult mai pipărate.

Sau, bineînțeles, puteți opta pentru a sta încă un an acasă. Indiferent ce veți alege, vă urez Sărbători Fericite și un An Nou minunat!