Halate medicale de iarnă și vară

27.12.16  Ethos Plus
Zilele trecute, în pre-ajunul Crăciunului, am fost la medic. Cu această ocazie am ajuns într-un cabinet unde personalul medical era îmbrăcat în niște halate roz, foarte frumoase. Și tocmai halatele constituie tema articolului de azi. Dacă ești medic sau asistent, am un secret pentru tine: modul cum te îmbraci poate crea o puternică impresie (bună sau rea) asupra pacientului tău. Așa că, în loc să te îmbraci cu ce dă Dumnezeu sau cu ce găsești mai ieftin la magazinul din oraș, optează pentru Halate medicale la pret accesibil. Alege Halatul de medic de pe un site al unui magazin cu experiență și vei beneficia nu numai de calitate mai bună a acestor halate medicale, ci și de prețuri mai avantajoase!

halat albastru

Cam așa ar putea suna partea introductivă a unui articol în care eu vă recomand să aruncați un ochi pe Dispotrading - Magazin specializat in vanzarea de Echipamente de protectie, dacă vreți să cumpărați niște halate medicale albe si colorate, niște halate medicale ieftine sau chiar niște echipamente de protectie. Toate cererile sunt valide pentru că Dispotrading le onorează pe toate. Firma se remarcă printr-o îndelugantă experiență în domeniul echipamentelor de protectie mai ales pentru industria alimentară și cea medicală (halat medic fiind aici un cuvânt cheie). Comenzile se pot plasa online iar halatele se primesc acasă, prin curierat rapid, costul transportului fiind, în cel mai rău caz, nesemnificativ.

Dar am zis ceva mai sus de prețuri avantajoase. Halatele medicale sunt ieftine pentru că, exceptând articolele de unică folosință (pe care Dispotrading le importă), îmbrăcămintea de lucru, echipamentele de protecție, halatele de medici etc sunt produse de ei. Au și marcă proprie înregistrată la OSIM, se numește Misena. Așadar, fiind unici producători și vânzând în țară, reduc o serie de costuri intermediare și își permit să ofere prețuri atractive și calitate sporită, cel puțin asta rezultă din paginile site-ului, pe care vă invit să le răsfoiți și voi.

Iar vizitarea acestui site ar fi un prim pas în alegerea unui halat medic din tarcot, de sezon, mai subțire sau mai gros, de mărimi și modele diferite, la un preț de câțiva zeci de lei și într-o culoare care să dea puțină lumină cabinetului medical și care să-l facă pe pacient să simtă că vine într-un loc în care e primit cu căldură și nu că e cobai într-un laborator în care toți cercetătorii sunt îmbrăcați într-un alt rece și imaculat și fac experimente pe el.

Cel puțin mie mi-au plăcut halatele medicale roz de care vă ziceam, ale fetelor din acel cabinet vizitat zilele trecute, asta fiind cea mai puternică amintire sau memorie vizuală pe care o am de acolo.