Operații estetice pentru bărbați

15.5.16  Ethos Plus
Nu sunt fanul operațiilor estetice, și asta din două motive. Primul constă în faptul că aceste operații prezintă riscuri de sănătate pentru pacient. Al doilea e că deseori ele sunt un moft. De ce să îți mărești fesele sau sânii, expunându-te unor riscuri inutile, când ai un corp frumos și sănătos, de care ai putea fi mulțumită? Dacă anul viitor întâlnești un bărbat căruia îi plac sânii sau fesele mai mici? Asta ca să nu mai vorbesc de hidoșenia unor buze hiperumflate pe care le vedem uneori pe sticla televizoarelor. Acestea fiind spuse, cred că există și situații în care chirurgia estetică este utilă și chiar necesară.

chirurgie estetică bărbați

De exemplu, situația unui bărbat cu un penis curbat. Dar atenție: acum mă refer la lucruri serioase. Pentru că probabil majoritatea bărbaților au penisul ușor curbat, într-o direcție sau în alta, Bebe Mihăescu zice că de obicei în stânga, asta e, suntem majoritatea pesediști, dar asta nu ne împiedică să avem o viață sexuală normală și sănătoasă. Vaginul este un organ muscular, nu un tub de beton la dimensiuni fixe, așadar un penis curbat poate să-l penetreze fără probleme, mai mult, în anumite poziții el poate stimula suplimentar punctul G al femeii. Dar dacă, Doamne ferește, vorbim de o situație mai serioasă, mai gravă, să zicem o malformație din naștere, sau un accident care a dus la secționarea a organului genital masculin, e bine să știți că există soluții și pentru dvs.

Am intrat mai devreme pe site-ul unei clinici de chirurgie estetică (Clinica Zetta) care se ocupă și de așa ceva: au o pagină specială pentru corecția penisului curbat și chiar intervenții de mărire a falusului, în cazul persoanelor care doresc asta. Nu îi cunosc personal dar, în afară de cei 7000 de fani pe Facebook, văd că au avut apariții în presă și la televizor (Antena 1, TVR), deci par serioși. Eu de exemplu cunosc un cazul unui băiat supraponderal pe care mama lui, medic generalist, l-a dus când era mic la o astfel de clinică, pentru a-i mări penisul, care, probabil datorită constituției lui corporale, era foarte mic. Băiatul în cauză este acum bărbat, are soție și o viață fericită, deci chirurgia estetică l-a ajutat.

chirurgie estetică bărbați

Și, de ce să nu recunoaștem, există și situații în care poate ne dorim să avem un penis cu câțiva centrimetri mai mare, chiar dacă nu suntem, propriu-zis, incapabili să ne exercităm funcția sexuală. Pentru că, spre deosebire mitul bărbaților care nu se uită la o fată cu sânii mici, femeile chiar preferă bărbații care sunt dotați suficient, indiferent de ce vor spune ele. Deoarece dacă există o nepotrivire din acest punct de vedere, să zicem al dimensiunilor, partenera nu va fi afectată doar vizual (așa cum suntem noi în cazul sânilor), ci îi va fi chiar greu să ajungă la orgasm sau să aibă trăiri erotice profunde.

În concluzie, dincolo de exagerări (gen Michael Jackson, care știți cum arăta în ultimii ani de viață, asta apropo de riscuri, și acolo n-au fost medici de mâna a doua) și de mofturi, chirurgia estetică se poate dovedi uneori salvatoare. Surprinzător, chiar în cazul bărbațilior! :)