Cine este Dj Wanda?

21.5.15  Ethos Plus
Recunosc, nu sunt la curent cu ultimele tendințe din lumea muzicii și a showbizz-ului. Când am intrat pe site-ul Wanderful.ro, am rămas puțin confuz, căscând nedumerit ochii la tânăra excentrică și rebelă ce mă privea din spatele unor ochelari șmecheri, aflați în spatele unei mâini tatuate, aflată, evident, în spatele ecranului, și despre care eu nu auzisem nimic. Continuând să „răsfoiesc” paginile site-ului, confuzia mea s-a extins pe mai multe planuri, pe măsură ce stilul modern-urbanistic, nu doar vestimentar, ci și de comportament sau atutidine, se amesteca cu o serie de activități pe cât de variate, pe atât de neașteptate.


Wanderful (joc de cuvinte între pseudonimul vedetei și cuvântul englez wonderful - minunat) este cartea de vizită a Wandei, locul unde putem afla mai multe informații despre ea și prin care o putem contacta. Dar tot Wanderful este locul unde putem să ne facem rost de un medic estetician (respectiv Daniel Juravle), de un psiholog și psihonutriționist, sau unde putem să ne apucăm de sport. Lista nu se oprește aici. Stil, coafură, tatuaje (care în vest sunt foarte populare) și organizarea de evenimente sunt alte câteva puncte de interes pentru publicul avizat. Putem continua cu servicii de fotografie, web design, marketing și PR.

Dj Wanda

Cât despre Wanda, se pare că este prima femeie Dj din România. Pasionată de muzică și ingineria de sunet, cântă la chitară bass și percuție, performează alături de Dj din străinătate, are un proiect personal cu Miss Mavrik (UK), semnat cu KMS Record USA. Iar în timpul liber, care o fi și ăla, face campanii de imagine, promovează sportul, e implicată în activități de outdoor, concepte de beauty, evenimente și branduire artistică. Cred că le-am atins pe cele mai importante. În partea de jos a paginii citesc că Wanderful va deveni un reper principal pentru trasarea tendințelor fashion/lifestyle/events/cool statement.

Dj Wanda

După ce m-am lămurit despre ce-i vorba, am dat și un  search pe Google, să mă conving. Imaginile afișate (Google nu afișează automat imagini la orice căutare) și cele peste un milion de rezultate întoarse de motorul de căutare mi-au arătat că sunt prea vechi și depășit de lumea asta nouă.