Câștigă o rochie de mireasă gratis!

31.1.15  Ethos Plus
Ești fată și tocmai ai fost cerută în căsătorie? Ești băiat și urmează să te însori? Ai o prietenă sau un prieten în situația asta? Ori vrei pur și simplu să deții o rochie de mireasă superbă, pe care să o poți face cadou când și cui dorești tu? Indiferent în care din ipostazele de mai sus te afli, ai acum ocazia să obții o astfel de rochie gratuit. Interesat(ă)? Citește în continuare.

rochie de mireasă tip prințesă

Sunt puține momente ce echivalează în emoție și semnificații momentul căsătoriei. De obicei ne căsătorim o singură dată în viață, atunci când ne unim destinul cu cel al ființei iubite. Merită, așadar, să acordăm o atenție specială acestui eveniment unic, pregătindu-l din timp pentru a-l face de neuitat. Iar din lista pregătirilor pentru nuntă nu putea lipsi căutarea unei rochii perfecte. Cum îi șade bine oricărui magazin care se respectă, Călin Events s-a gândit să organizeze un concurs în urma căruia puteți câștiga o rochie de mireasă gratuită. Rochia va fi făcută pentru voi, după modelul pe care vi-l alegeți singure.

Ce trebuie să faceți, concret? Sunt trei pași simpli. Primul pas este să dați like paginii lor de pe Facebook. Pasul doi este să lăsați un comentariu la albumul lor cu rochii de mireasă de pe Facebook. Iar pasul 3 este să vă treceți datele la care puteți fi contactate. Asta este tot! Like la pagină, comentariu la poze și datele personale. Detalii pe pagina concursului.

rochie de mireasă tip sirenă

Răsfoind site-ul lor, am găsit o mulțime de rochii frumoase, de diferite modele, lucru la care mă așteptam. Dar am văzut și ceva nou. De obicei, când vine vorba de altar, toți ne gândim la mireasă ca la o prințesă, ipostază la care își aduce aportul din plin rochia din prima imagine. Dar prințesa nu este singura ipostază a unei mirese! În imaginea a doua aveți o rochie-sirenă, tot de pe Calin Events. Mulate pe bust, rochiile de acest tip se lărgesc mai jos decât primele, imitând parcă coada unei sirene. Și dacă prințesa simbolizează puritatea, sirenele sunt mai atrăgătoare și senzuale.

Oricum, câștigând concursul, veți putea opta pentru ce model doriți. Mult succes!