Cauți oferte la ușile de garaj? Alexiana Group le are

7.12.23  Ethos Plus
alexiana-usi-de-garaj-giurgiu

Nu te-ai fi gândit, dar ușa de garaj poate fi mai mult decât calea de acces către garaj. Asta dacă alegi ce trebuie și de unde trebuie. În rândurile ce urmează îți spunem detaliat de ce merită să comanzi ușa de garaj de la Alexiana.

De ce atât de multă grijă când vine vorba să comanzi usi de garaj Giurgiu spre exemplu? Pentru că ușa de garaj trebuie să fie rezistentă, să aibă închidere sigură și facilă. Pentru că îți vei dori să fie și estetică și asta înseamnă deja mai multe pretenții decât ai fi crezut. Însă, de îndată ce descoperi ofertele de la Alexiana Group devine mai ușor să comanzi ceva potrivit. Iată de ce!

Ai servicii gratuite, în completare

Alexiana Group îți pune la dispoziție măsurători gratuite. Asta înseamnă că oferta personalizată va fi realizată după ce echipa tehnică se deplasează la fața locului și măsoară cu precizie. Nu va conta din ce oraș al județului Giurgiu sau din ce oraș din țară ești. Compania are colaboratori în toată țara și astfel poate pune la dispoziție serviciile și beneficiile unice de client pentru toți. Tot din seria serviciilor gratuite se numără și transportul și soluțiile tehnice.

Desigur, nu pentru serviciile acestea gratuite vei comanda de aici, ci pentru că ai încrederea că și peste ani acea ușă de garaj va fi la fel de trainică și va arăta la fel de bine. Ușile de garaj secționale, cunoscute pentru eficiența lor în ceea ce privește izolarea termică și fonică, sunt de calitate premium la Alexiana. Asta pentru că până la cele mai  mici detalii vorbim despre uși de garaj construite robust: panouri elvețiene, din oțel galvanizat, umplute cu spumă de mare densitate. Pot avea sistem de închidere/deschidere automat, dar și manual, utilizatorul urmând să folosească telecomanda din dotare sau aplicația pentru a avea acces în garaj.

Cu ce se disting ușile de garaj secționale de la Alexiana? Prin faptul că funcționează lin, silențios. Au timp de reacție mic, în sensul în care nu aștepți prea mult până când se deschide sau închide complet. În plus, tocmai avantajul de a folosi aplicația dedicată permite utilizatorului să se folosească practic de metoda modernă, nu este necesar să fie în fața ușii de garaj pentru a o închide sau deschide. Practic, nu pierzi timp așteptând. De asemenea, sunt garantate de furnizor, cu până la 11 ani. Asta înseamnă un termen de garanție unic pe piață.

Ce trebuie să faci pentru a atinge acest termen maxim de garanție? Să faci revizia corectă, din doi în doi ani, solicitând din nou echipa tehnică de la Alexiana. Prima de acest tip este gratuită. Iată un alt avantaj de colaborare cu Alexiana.

Simulare de preț, online

Pentru cei care acum se întreabă bine, bine și cât costă ușa de garaj, cei de la Alexiana preferă varianta transparentă. Pun la dispoziție o pagină dedicată, cu un calculator de preț. Poți face o simulare aici, ulterior soliciți oferta personalizată.

Descoperă și recenziile clienților pentru a te convinge.

Contact:

www.alexiana.ro
office@alexiana.ro
0230560560
0755111222