Game of Thrones pe scurt: succesiunea regilor

12.6.22  Ethos Filme
Știați că celebrul serial Urzeala Tronurilor (Games of Thrones) a constat din 73 de episoade? Și ar fi avut mai multe, dacă nu s-ar fi grăbit producătorii să se mute în altă parte spre final.

Tronul de fier - Urzeala Tronurilor

Cu toate acestea, serialul poate fi descris foarte pe scurt, în doar câteva cuvinte, în funcție de un anumit criteriu, personaj sau reper ales de noi. Mai jos vă prezint un mod de a sumariza tot serialul în numai câteva propoziții. Atenție, urmează spoilere (pentru cine încă n-a văzut acest serial, oricât de puțin probabil ar fi acest lucru):

Game of Thrones în funcție de succesiunea regilor


Robert Baratheon e rege. Robert moare și e înlocuit de fiul lui cel mare (în realitate ilegitim, Robert neavând decât bastarzi), Joffrey Baratheon. Joffrey este crud, dar din fericire cineva îl otrăvește și pe tronul de fier urcă fratele lui mai mic și mai bun la suflet (dar naiv), Tommen Baratheon. Tommen se sinucide; tronul e luat de regina mamă, Cersei Lannister. Cersei moare în brațele fratelui și iubitului ei (cu care îi avuse prin incest pe Joffrey și Tommen), Jaime Lannister, recreând astfel un moment cheie din chiar primul episod. Game over.

Acum, puteți încerca să descrieți și voi serialul Game of Thrones în funcție de ce criteriu doriți, în câteva cuvinte.