Cadourile de Paste - inca sunt pe lista, deci ce alegi pentru cei dragi

23.3.20  Ethos Plus
Dincolo de toata nebunia acestor zile, ne limitam activitatile si stam acasa mai mult, iar acest timp este unul prielnic pentru a face planuri de viitor. Urmeaza perioada pascala, una dintre cele mai importante din punct de vedere religios. Se prea poate ca anul acesta vizitele cu prea multe rude nu vor fi posibile.

cos-traditional-paste

Amintindu-ne de cei dragi, cu gandul la stima si aprecierea fata de toti, cu gandul la gestul frumos facut de a oferi un cadou de Paste, alegerea facuta trebuie sa fie una potrivita. Asadar, cel mai probabil te vei orienta spre un magazin online.

Gift Express, locul in care vei gasi fix ce trebuie

Un eshop este cu atat mai apreciat, cu cat dispune de diversitate de optiuni. O recomandare este www.giftexpress.ro, unde regasesti o varietate de tipuri de cadouri, pentru orice ocazie. Interesant de mentionat este ca daca te opresti la acest eshop ai si alte avantaje, iar acestea se refera la posibilitatea de a trimite cadoul gata ambalat la o destinatie. Ambalarea este oferita gratuit, transportul poate fi si el gratuit, in functie de cat comanzi. In plus, multe dintre cadourile regasite aici pot fi personalizate, cu mesaj pictat, gravat de ce nu.

Ce sa alegi este urmatoarea si fireasca intrebare. Gift Express propune o varietate de cosuri cadou. In fond, traditia spune ca atunci cand vine vorba despre cadourile pascale vorbim despre bunatati, despre vin si cozonac. Plecand de la aceasta idee, cosurile cadou au devenit tot mai populare, pentru ca pot avea in continut o varietate de produse. Pana la urma, ceva de aici sigur va fi pe placul destinatarului tau.

In functie si de buget, poti alege de aici un cos elegant, ba chiar unul sofisticat. In variantele pentru copii acestea sunt de mici dimensiuni si pline de dulciuri, alaturi de nelipsitul iepuras de ciocolata. Daca esti genul traditional sau destinatarul tau iubeste traditiile, poti merge pe varianta aceasta, astfel cosul va fi unul clasic din nuiele si asortat cu un prosop cu motive traditionale. Pentru o alegere clasica cosul ar trebui sa includa vin si oua de ciocolata, iar sticla de bautura poate fi chiar personalizata.

O astfel de idee de cadou este atat de versatila incat o poti adapta pentru oricine. Spre exemplu, daca urmeaza sa faci o alegere privind cadoul pascal potrivit pentru un superior, cosul cadou business, asa cum il gasesti in oferta de la Gift Express, este potrivit - contine whiskey, ciocolata asortata, ornamente de Paste si un set cu brelon si portivizitiu metalic, ce poate fi personalizat cu gravura laser.

Descopera pretul in cadrul paginii sus mentionata.