Dăruiește-i un buchet cu flori!

31.1.18  Ethos Plus
Vrei să impresionezi o fată și nu prea știi cum? Iată o modalitate pe cât de simplă, pe atât de eficientă: dăruiește-i un minunat buchet flori! Dacă o să ai curiozitatea să cauți suficient de asiduu, probabil o să găsești numeroase studii realizate de psihologi și cercetători, ce atestă că florile au efectul de a impresiona profund chiar și cele mai indiferente suflete de femei. Mai mult, se spune că pentru o femeie, ele au efect afrodiziac! Deci, n-ai nimic de pierdut să faci o încercare în acest sens, pentru a-ți dezvălui sentimentele sau a încerca să o cucerești pe feblețea ta într-un mod intim, frumos și delicat. Cu niște flori!

buchet trandafiri bicolori si lalele

Desigur, o floare singură nu-ți garantează iubirea cuiva, tocmai de aceea te sfătuiesc să încerci cu niște buchete de flori! Pentru că nu vrei să-i demonstrezi doar un singur sentiment palid, ci o întreagă bogăție de nuanțe și stări afective care te cuprind atunci când o vezi, așa că trebuie să-i trimiți buchete de flori care să o copleșească cu parfumul și cromatica lor. Evident, un buchet de flori este mai adecvat pentru a ilustra o trăire mai amplă și profundă.

Se pune întrebarea unde poți găsi niște buchete cu flori frumoase acum, în toiul iernii, pe zăpadă, când nici măcar ghioceii nu și-au ițit încă capul la lumină. Ei bine, dacă locuiești în capitală, le-ai putea comanda online, de pe https://www.maisondor.ro/flori/buchete-de-flori, o florărie care, în cuvintele celor de acolo, se laudă cu buchete de trandafiri absolut fabuloase. Nu sunt flori ieftine, de duzină, ci flori superbe, mereu proaspete, ambalate cu mult gust și rafinament, în buchete care să transmită celei care le primește mesajul că ea e cea mai importantă ființă din lume pentru tine. Ca un exemplu, buchetul din imaginea de mai sus este alcătuit din 5 trandafiri Cherry Brandy, 9 lalele bicolore, 2 anthurium roșu, un eucalipt, un vaccinium și un salal. Arată superb, și este un exemplu luat absolut la întâmplare; toate sunt minunate.

Un alt motiv pentru a comanda flori de la Maison d'Or (iată ce nume, la rândul lui, frumos și rafinat!) este că acolo vei găsi orice flori dorești indiferent de anotimp. Adică, exact ce ziceam mai sus. Și deci, cum să nu fie prietena ta, sau viitoarea ta prietenă, impresionată de faptul că primește la început de februarie un buchet de frezii de martie sau niște lalele de primăvară? Și dacă nici buchetul nu are efect, atunci probabil că nimic nu va avea. Dar măcar ai încercat!

Într-o notă mai pragmatică, îmi face plăcere să scriu despre această florărie și să o recomand, deoarece într-o lume tot mai grăbită și rece, poate că mulți dintre noi duc o lipsă acută de atenție și tandrețe din partea partenerului. Iar o floare poate fi un gest mic care să reaprindă o pasiune mare și să ne aducă aminte cum era la început. Așadar, funcționează și pentru cuplurile care s-au rutinat.

În încheiere, un tradițional să fiți iubiți!