Care sunt lenjeriile cele mai potrivite pentru hotel?

22.12.17  Ethos Guest, Plus
camera de hotel

Odihna este esentiala pentru sanatatea noastra. Fiecare cauta sa isi asigure confortul optim, astfel ca starea generala sa fie intotdeauna cea corespunzatoare. Importanta lenjeriilor nu ar trebui sa fie niciodata subestimata, pentru ca numai una calitativa poate asigura o odihna adecvata. Este un lucru dovedit si oricine poate confirma asta. Daca in dormitorul propriu iti alegi dupa plac seturile de lenjerie, cand vine vorba despre unitatile hoteliere, lucrurile se complica putin.

Ca administrator de hotel sau pensiune, ar trebui sa ai in vedere acest aspect cand te orientezi dupa noi seturi de lenjerie. Indiferent de standardele in care se incadreaza unitatea, vizarea confortului este esentiala. Vrei ca oaspetii tai sa se simta bine si sa doreasca sa revina? Atunci alegerea potrivita reprezinta un factor definitoriu in acest sens.

Acel plus de confort si relaxare poate fi obtinut doar cand gama de lenjerii hotel aleasa tine cont de criteriile referitoare la material, textura, chiar culoare si dimensiune. Deja stii probabil ca nu exista loc de greseala la acest capitol pentru ca este o investitie destul de costisitoare. Daca vrei ca turistii care tranziteaza hotelul tau sa nu te evite pe viitor, iata cum poti indeplini cu succes aceasta misiune.

Marimea lenjeriei


Desi marea majoritate opteza pentru dimensiunile standard, unele unitati includ paturi de alte dimensiuni. Acestea necesita si lenjerie asemenea, deci un prim aspect de avut in vedere este alegerea dimensiunilor corespunzatoare. Atat pentru paturile single, cat si pentru cele matrimoniale, alege lenjeria care nu lasa neacoperita suprafata lor. Nici ceva prea mare nu este potrivit, pentru ca incomodeaza.

De obicei este bine ca cearsaful sa fie mai mare decat salteaua, in vederea acoperirii uniforme a patului. Alege o marime cu 5 – 10 cm mai mare decat pilota, patura sau plapuma utilizata. Nu stiu cum as putea sa iti subliniez indeajuns importanta acestui criteriu, cel mai bine il resimti in confortul pe care ti-l asiguri personal.

Materialul lenjeriei


Gasesti pe piata o multime de lenjerii confectionate din materiale diverse. Decizia de cumparare ar putea fi ingreunata din acest punct de vedere cand nu stii ce cauti. Alege-l pe cel care vizeaza calitatea. De asemenea, poti avea in vedere si accesorizarea potrivita a camerei de hotel, impunand si un alt grad de confort.

Recomandarea principala a oricui este bumbacul. Fara sa exagerez, cred ca este materialul ideal pentru lenjerie, indiferent de sezon si de temperatura, pentru ca asigura intotdeauna un nivel optim de confort si un somn odihnitor. Textura sa fibroasa favorizeaza buna ventilatie, iar durabilitatea materialului ofera rezistenta crescuta la spalari si purtari repetate – ideal deci pentru hotel.

Atat bumbacul, cat si alte materiale naturale sunt preferabile cand vine vorba de alegerea lenjeriei pentru pat.

Ai intotdeauna in vedere faptul ca si densitatea si calitatea materilului influenteaza nivelul de confort. Uneori nu este suficient sa fie bumbac, fiind necesar unul cu o densitate mai mare. De alfel, primesti astfel siguranta ca lenjeria va avea un comportament mai bun pentru un timp indelugat, mentinand totodata si o textura placuta atingerii.

Te invit sa accesezi pagina lenjerii-hotel.ro pentru a descoperi o gama vasta de astfel de produse, la preturi rentabile, exact solutia de care ai nevoie pentru hotelul tau.