Pariuri online sau offline? Câteva ponturi

25.9.17  Ethos Plus
La mine în oraș există mai multe locuri sau chioșcuri în care se poate paria - în principal pe fotbal. Și o mulțime de oameni își cumpără bilete de aici, bilete care costă puțin și conțin o duzină de partide. Mai nou însă, a apărut varianta pariurilor online, unde investești sume mai mari dar poți beneficia de diverse ponturi. În rândurile următoare o să argumentez de ce cred eu că varianta a doua este cea mai bună pentru un parior serios sau cel puțin interesat să-și mărească cât mai mult șansele de câștig.

fotbal

La capitolul ponturi pariuri sportive, primul lucru pe care vi-l spun este că-i mai bine să jucați pe bilete cu meciuri puține. De ce? Datorită unor principii de probabilistică. Cu cât există mai multe meciuri pe un bilet, cu atât șansele de a le nimeri pe toate scad exponențial. Așadar, un bilet cu 10 meciuri, cumpărat din offline, va avea șanse foarte mici să îți aducă un câștig, indiferent cât de cunoscător într-ale fotbalului ai fi tu. Soluția o reprezintă pariurile sportive online, pontul fiind să joci pe bilete cu maxim 4 meciuri. La început, pentru a-ți perfecționa arta, poți încerca cu câte 1-2 meciuri.

Lista pariuri sportive ponturi nu se oprește aici. Pe net există diverse site-uri pe care tipsterii, cunoscători experimentați, îți oferă expertiza lor, deseori în mod gratuit, cu privire la ce se poate petrece într-un meci. Iar aceste ponturi pariuri sportive, dacă sunt aplicate cu perseverență și mai ales dacă tipsterul ales de noi este unul bun, lucru care se poate vedea din istoricul lui și rata de succes pe anumite cote, îți pot aduce venituri considerabile. Un astfel de site este pariori.ro, care oferă pariuri sportive ponturi grupate pe diverse categorii, ca Biletul Zilei sau Avancronici. Intră pe ponturi pariuri azi și poți beneficia de ultimele analize și predicții, actualizate aproape zilnic, pentru cele mai fierbinți sau interesante partide ale momentului, făcute de tipsterii de acolo!

Site-ul publică și un clasament al tipsterilor, ceea ce are două avantaje: te ajută pe tine să-l alegi pe cel mai bun și îi responsabilizează pe tipsterii de acolo, care fac predicții și analize. Iar pe unii i-am văzut și în cadrul anumitor emisiuni televizate. De ce sunt importante ponturile lor? Pentru că uneori o echipă joacă mai bine în deplasare, dar mai rău acasă, în timp ce alteori o echipă obișnuiește să obțină rezultate mai slabe după două victorii, așa că un neofit ar putea fi tentat să parieze pe echipa care deja a câștigat de două ori, crezând că e pe val, dar un cunoscător fin al acestei echipe te va putea sfătui să n-o faci.

Evident, aceste statistici, analize și ponturi pariuri sportive nu există în magazinele sau chișcurile dintre blocuri, și acesta este principalul motiv pentru care pariurile sportive online sunt de preferat. Totuși, dacă vă decideți să abordați acest domeniu, pariați responsabil, pentru că această activitate poate fi adictivă și vă poate lăsa cu buzunarele goale. Noi v-am prevenit!