Cearșafuri ieftine, de unică folosință

20.7.17  Ethos Plus
Știați că există cearșafuri și huse de pat de unică folosință? Dacă n-ați știut, aflați acum. De regulă se folosesc în diverse industrii, cum ar fi cea medicală, la paturile din clinici, în sălile de operații, centrele spa, clinicile de înfrumusețare, saloanele de masaj etc. Un cearșaf de unică folosință are mai multe avantaje, explicate mai jos. Cât despre locul de unde le putem cumpăra, pe Dispotrading găsim cearceaf de unica folosinta dimensiuni si culori variate. Singurul care nu variază este prețul, după cum o să citiți tot mai jos.

cearceaf-de-unica-folosinta

Așadar, de ce ai cumpăra un cearșaf de unică folosință în locul unuia normal? Din mai multe considerente. În primul rând, trebuie să spun că eu am ridicat o sprânceană când am auzit de cearșaf unică folosință, gândindu-mă că el implică o cheltuială suplimentară pentru că îl schimb la fiecare nouă folosire. M-am înșelat: pe Dispotrading prețul acestor cearșafuri începe de la 95 de bani! Da, ați citit bine, un cearșaf de unică folosință costă (cel puțin pe acest site) sub un leu. Și nu trebuie cumpărate en-gross, minim o pungă de 10 bucăți.

La prețul de un leu per bucată, evident că încep să apară și alte avantaje ale lor. De exemplu, dacă ați încerca să cuantificați timpul, apa, curentul electric și energia consumată pentru spălarea unui cearșaf obișnuit, sunt sigur că v-ar da peste 95 de bani. La asta se adaugă, pentru spitale, și operația de sterilizare. Așadar, cearșafurile de unică folosință sunt mai ieftine și vă ajută totodată să economisiți timp. Le folosiți, vă dispensați de ele și le înlocuiți cu altele. Faptul că le aruncați nu prezintă probleme pentru mediul înconjurător, ele fiind ecologice, din materiale refolosibile etc. În plus, deseori au și o putere mai mare de absorbție decât cearșafurile normale, și ne putem gândi acum la acele cearșafuri sau lavete din fibre sintetice și mai ales textură sau fibre de hârtie.

Mă opresc aici, dar cei interesați pot găsi mai multe informații despre avantajele produselor de unică folosință pe ziare.com. Eu mă gândesc să-mi comand o pungă de 10 cearșafuri numai așa, pentru mine, de folosit când am nevoie să acopăr cu ceva masa sau când am niște musafiri pe care îi culc la mine sau pur și simplu să le am la îndemână, pentru orice situație. Adică, încă o dată, 95 de bani per cearșaf! Bine, se pot cumpăra și în alte variante, de exemplu în role.