Vara se poartă sandalele

31.5.17  Ethos Plus
În foarte scurt timp intrăm oficial în anotimpul cald, vara, iar încălțămintea cea mai bună pentru acest anotimp o constituie sandalele. În rândurile următoare vom vorbi puțin despre sandale de piele pentru damă și care sunt motivele care te-ar putea face să optezi pentru piele ca material al sandalelor, indiferent că vorbim de sandale romane, sandale cu toc sau sandale cu platformă.

oferte kalapod

Dacă ați observat, în primul paragraf am pus un link. Linkul respectiv duce spre pagina cu sandale de piele de pe kalapod.ro. Așa că articolul are și o latură practică, oferindu-vă un posibil magazin de unde să vă cumpărați minunatele săndăluțe de vară. Eu nu prea sunt un mare fan al cumpărării de haine online, dar trebuie să mă înțelegeți, deoarece sunt bărbat. Pe de altă parte, nu pot să nu remarc avantajele de necontestat ale unui shopping de pe kalapod. În primul rând, site-ul impresionează prin diversitatea sandalelor de piele expuse, care sunt afișate frumos, ordonat, putând fi parcurse foarte ușor și filtrate după diverse criterii. Găsim aici sandale albe, sandale roșii, sandale verzi, sandale de diferite mărimi, forme și modele, pentru toate gusturile. Prețurile variază și ele, de regulă în jurul a peste o sută de lei - dar am văzut și o pereche de sandale la promoție, costând 30 de lei!

Când vine vorba de prețuri, există prejudecata conform căreia sandalele de piele sunt mai scumpe. Acest lucru este adevărat numai în aparență. Pe de o parte, o pereche de sandale de piele pentru damă poate fi mai scumpă decât una dintr-un material sintetic, dar pe bună dreptate: pielea este probabil cel mai bun material pentru haine și încălțăminte. Și aici putem trage o concluzie interesantă: deși tehnologia s-a dezvoltat enorm de mult în ultimii ani, iată că totuși încă nu a reușit să egaleze măiestria naturii, care a dotat viețuitoarele cu cele mai bune arme și instrumente pentru a supraviețui. Astfel, pielea ajută cel mai bine piciorul să respire, elininând excesul de căldură vara, dar este totodată cel mai călduros material pe timp de iarnă. Nici un alt material nu a reușit să egaleze performanțele pielii naturale. Cât privește durabilitatea, o sanda din piele de calitate va putea ține și zece ani, în timp ce alte tipuri de sandale se vor deteriora mult mai repede. Așa că dai mai mulți bani la început, dar cumperi un produs de calitate, care te ține mai mulți ani (dacă nu ești fanul modei care se schimbă anual), în timp ce un produs ieftin necesită schimbat mult mai repede și per ansamblu te costă mai mult.

Puteți citi și alte lucruri interesante despre piele, alături de o serie de sfaturi pertinente, pe Academia Cațavencu. Eu o să mă întorc la tema sandalelor de pe Kalapod, pentru că n-am epuziat încă lista beneficiilor pe care le puteți obține comandând de pe acest site. De exemplu, nu v-am spus că dacă vă abonați la newsletterul lor, primiți o reducere de 15% la următoarea comandă. Și că dacă valoarea acesteia depășește 99 de lei, transportul este gratuit. Închei prin a spune că magazinul are peste 600 de mii de fani pe Facebook, unde este activ și răspunde foarte des/rapid la mesaje. O fi de bine, o fi de rău, asta rămâne să decideți voi, când vă alegeți lista de magazine online preferate...

Să fiți iubite și să ne încântați cu sandalele voastre de piele!