Anvelope online pentru parcuri auto

20.5.17  Ethos Plus
În mod cert, nu-ți dai seama de situația șoselelor din orașul tău până când nu îți cumperi o mașină. Abia după aceea începe să te intereseze pe ce cheltuiește primarul banii pe care i-ar putea investi în drumuri mai bune și mai asfaltate. Pentru că drumurile proaste îți deteriorează mașina și te aduc pe mâna mecanicilor auto. Iar despre mecanici auto nici nu vreau să mai vorbesc, că e plin netul de cazuri peste cazuri. Întrebați pe oricine care a avut trabă cu ei, să vedeți cât de frumos se prezintă lucrurile, cum te duci cu mașina la service pentru o piesă și ei îți schimbă trei, la un preț foarte mare plus manopera.

anvelope

Tocmai de aceea, investiția într-o mașină nouă, care să te țină mulți ani fără să trebuiască să bagi bani în ea, apare dintr-o dată ca o alternativă foarte atractivă. Dar, indiferent cât de bune sunt șoselele pe care circuli și cât de nouă este mașina ta, există câteva lucruri pe care va trebui să le schimbi la ea cu regularitate, deoarece se uzează. Printre acestea, anvelopele sau cauciucurile. Anvelopele trebuie schimbate și pentru că iarna ai nevoie de anvelope speciale, care să nu alunece, iar vara nu are rost să le strici pe cele de iarnă. Apoi, ele oricum se uzează în timp, circulând, așa că trebuie înlocuite, preferabil înaintă să-ți iasă sârmele din ele (nu râdeți, am văzut cazuri).

Din fericire, la ora actuală nu mai ești limitat la anvelopele din cele două-trei magazine auto din orașul tău, putând apela și la magazine online. Și tocmai despre un magazin online o să scriu în acest articol, respectiv despre www.anvelomag.ro, care vinde, ați ghicit, anvelope. Mai precis anvelope de iarnă, anvelope de vară, anvelope all seazon, tot tacâmul.

Fiind magazin de nișă, pornește din start cu un avantaj. Un magazin universal de piese auto nu va dispune de o gamă foarte bogată de anvelope, că pe lângă ele trebuie să mai comercializeze și bujii, și plăcuțe de frână, și uleiuri de motor etc. În contrast, un magazin axat pe anvelope va oferi clienților produse foarte variate, de la furnizori diferiți, în toate categoriile de calitate și pentru toate buzunarele. Apoi, fiind un magazin online, pe Anvelomag îți poți alege foarte ușor produsul dorit. În timp ce la un magazin offline nu are nimeni timp să te informeze pe larg despre ce te interesează, pe raft nu găsești multe produse afișate iar înăuntru este aglomerație, pe Anvelomag poți consulta în liniște detaliile fiecărei anvelope, din confortul propriului fotoliu. Produsele pot fi sortate după preț și filtrate după dimensiuni (lățime, înălțime, diametru), sezon, producător etc. Le poți lista doar pe cele dorite, comparând apoi prețul cu alte oferte și alegând în cunoștință de cauză.

Spre deosebire însă de alte magazine online de anvelope, Anvelomag oferă 3 ani garanție la produsele achiziționate de la ei. Transportul este de asemenea gratuit. Și, ca să ajung în sfârșit la ceea ce scriam în titlu, acest magazin oferă prețuri speciale, avantajoase, parcurilor auto sau firmelor ce dețin flote auto, plus consiliere gratuită la pachet. Adică, pe scurt, dacă administrați o firmă de transport, de distribuție marfă etc, în general orice firmă ce deține un parc auto, un contract cu acest magazin vă poate aduce niște economii.

Sper să vă fie de folos.