Ești un bărbat care se respectă? Află de unde poți cumpăra costume de lux

16.2.17  Ethos Plus
Se spune că nu haina îl face pe om. Pe de altă parte, hainele trădează nu numai situația financiară, ci și gusturile celui care le poartă. Iar costumele și cămășile bărtătești trădează stilul, rafinamentul și eleganța unui bărbat și fac diferența dintre un gentleman și un tip lipsit de maniere. Este cel puțin concluzia cu care rămâi după ce vizitezi pagina cu camasi slim fit barbati de pe site-ul gentlemenscorner.ro. Pentru că, dacă nu știați, acum gentlemanii au colțul lor virtual, de unde își pot comanda haine, cămăși și costume!

costum barbati

Sub motoul „cămăși pur și simplu irezistibile”, Gentleman's Corner ne propune cămăși bărbătești din categoriile premium, business, de gală sau casual, realizate din țesături importate de la firme cu renume mondial, ca: Cotonificio Albini, Tessitura Monti, Somelos sau Tootal Holland. Trebuie să recunoaștem, nu toată lumea și le va permite, deoarece numai țesăturile în cauză sunt scumpe. Dar, dacă doriți o cămașă slim fit de lux, cu guler italian, cu guler englezesc sau cu guler deschis, uni sau în dungi fine, care să asorteze o ținută de gală premium, puteți vizita pagina din linkul anterior.

costum barbati

costum barbati

Costumul unui bărbat este arma secretă de cucerire a unei femei. Pentru că, la fel cum noi, bărbații, suntem atrași vizual de anumite rochii sau fuste pe care le poartă femeile, de anumite ținute care le scot în evidență feminitatea, ele se vor simți captivate de costumele pe care le purtăm și care ne pun în valoare forța, masculinitatea și rafinamentul. De aceea, alegerea unui costum potrivit, care să reflecte propria ta personalitate și care să nu fie de doi bani, poate constitui o carte de vizită mai grăitoare decât orice altceva.

costum barbati

Evident, lista de costume pentru barbati de pe acest site nu se rezumă la modelele ilustrate în imaginile de aici. Eu am ales câteva costume care îmi plac. Dar variantele de pe  sunt mult mai diverse, deși toate au în comun croiala italiană, atenția la detalii și, desigur, materialele de înaltă calitate. Dacă v-ați întrebat vreodată de unde te poți îmbracă astfel încât să arăți ca vedetele de televiziune sau să te poți afișa la o gală a unor politicieni sau oameni de afaceri, poftim, costumele de pe Gentleman's Corner respectă cele mai înalte exigențe de calitate, judecând după mintea și gusturile mele.

costum barbati

costum barbati

Până la urmă, costumația fiecăruia este treaba lui. Există cântăreți bogați, care preferă haine ciudate, ca să fiu eufemistic. Și există magazine cu îmbrăcăminte pentru bărbați de primă mână, la prețuri rezonabile. Cei care nu își permit nici măcar un costum de 1000 de lei, au scuza banilor. Voi ce scuză aveți?