Șase lucruri pe care le poți face (numai) vara

1.8.16  Ethos Reflecții
Știu că foarte mulți dintre voi se plâng de temperaturile toride din timpul verii, o văd des pe Facebook, unde clamați că abia așteptați să vină toamna sau iarna. Dar v-ați gândit că, totuși, vara vine și ea la pachet cu câteva beneficii pe care nu le puteți gusta în altă parte a anului? Iată șase astfel de lucruri, pe care le poți face sau de care te poți bucura doar vara:

vara

1. Să mănânci lebeniță și înghețată.

Ok, înghețata poți s-o mănânci și în restul anului, dar vara parcă merge mai bine, pe căldură. În plus, riscul de a te durea gâtul după ea este mai mic. Cât despre lebeniță, v-ați dat seama deja că sunt ardelean!

2. Să te plimbi în tricou și pantaloni scurți la 10 noaptea.

Simțind cum aerul răcăros îți atinge pielea și îți dă o stare de confort și libertate. Libertate pe care n-o poți avea în altă perioadă a anului, când trebuie să te îmbraci mult mai gros.

3. Să citești la ora 8 seara fără să ai nevoie de bec.

Pentru că afară se întunecă abia după ora nouă.

4. Să mergi la mare.

Asupra acestui aspect nici nu are rost să insist, trebuia probabil să îl pun pe primul loc, că e cel mai puternic argument pentru foarte multă lume. Corolarul mersului la mare este, desigur, bronzatul natural, iar opusul lui este mersul la munte, unde temperaturile vor fi „numai bune”.

5. Să te bucuri de ploaie.

Temperaturile scăzute din restul anului pot fi deranjante dar dacă te și prinde o ploaie când ești pe afară, pe jos și fără umbrelă, nu o să-ți fie deloc plăcut! În schimb vara putem striga: lăsați ploile să vină la mine!

6. Să faci duș cu apă rece.

Dușul cu apă rece fortifică corpul și pune sângele în mișcare. În timp ce dușul fierbinte te moleșește, dușul rece te trezește, redându-ți dinamismul și cheful de viață. În plus, este un excelent răcoritor de care poți beneficia la orice oră din zi, atunci când soarele arde prea tare.

Acestea au fost șase lucruri care mi-au venit rapid în minte, gândindu-mă la vară. Știți și voi altele? Lăsați-le în comentarii!

sursă foto: psd401.net