Rochii de mireasă pentru bucureștence

25.8.16  Ethos Plus
Ați văzut The Wire? Era acolo o secvență în care un tip închis spune că pentru ei, deținuții, nu există decât două zile: ziua în care intri în închisoare și ziua în care ieși. Am reținut, cumva, fraza aia și uite că-mi aduc aminte de ea acum, când vă prezint niște rochii de mireasă. Nu pentru că măritișul ar fi asemănător cu intrarea într-o închisoare. :) Ci pentru că, dacă ar fi trasăm niște linii principale, niște puncte repere în viața noastră, cred că am putea vorbi, în mod similar, de numai câteva momente importante, care contează cu adevărat. Asta dacă suntem bărbați. Dacă suntem femei, aceste momente s-ar reduce la unul singur: ziua în care te măriți.

rochie de mireasă

rochie de mireasă

Căsătoria reprezintă punctul culminant a numeroase așteptări și momentul în care fata, devenită femeie, își leagă destinul pentru totdeauna de alesul inimii ei. Tocmai de aceea, ar fi ideal ca acest moment să-i lase întipărite în minte cele mai frumoase amintiri. Să pornească cu dreptul, într-o rochie care s-o facă se se simtă ca o prințesă, la modul autentic și pur. Cred că aceasta este și semnificația rochiei albe, de puritate. Ar fi, cu atât mai mult, păcat ca un moment atât de frumos să fie pătat de niște sentimente de inferioritate sau de nemulțumire legate tocmai de garderoba ta, ca fată. Dar cum să reușești să fii la înălțime, în condițiile în care orice invitată se poate îmbrăca cum dorește, în rochii cu cele mai diverse combinații de culori, în timp ce tu ești limitată la alb? Ei bine, dacă tot trebuie să porți o rochie albă, măcar să-ți iei una de vis.

rochie de mireasă

rochie de mireasă

Dacă numele Mori Lee (cu colecția Mori Lee Bridal), Madeline Gardner, Victoria Jane sau Ronald Joyce îți spun ceva, atunci te invit să vizitezi un site cu rochii de mireasă în București, rochii pe care le poți proba fie la salonul din București al magazinului, de pe str. Mitropolit Filaret nr. 19 (zona Coșbuc), fie la salonul din Iași, de pe str. Petru Rareș nr. 9, cu o programare prealabilă unul din numerele de telefon afișate pe site. Și pe care, bineînțeles, le poți achiziționa din orice colț al țării, cu comanda online, direct pe site, unde există posibilitatea de a vedea toată culorile, mărimile și modelele disponibile, iar când zic mărimi mă refer la un tabel cu toate mărimile pentru bust, talie și șold.

rochie de mireasă

rochie de mireasă

Mie, ca bărbat, numele de mai sus nu îmi spun foarte multe, dar înțeleg că sunt branduri renumite, unele cu tradiție de peste 50 de ani, care au făcut fericite mii de femei din întreaga lume. Și, atunci când e vorba de fericirea EI, nu trebuie precupețit niciun efort. Pentru că, după cum vă ziceam în introducere, la alte nunți sau evenimente mergi des, dar la nunta ta nu mergi decât o singură dată. Și pentru că, hai să recunoaștem indiferent că suntem bărbați sau femei, rochiile din imaginile de mai sus arată absolut splendid!