Camerele video din perspectiva protejării locuinței

29.5.16  Ethos Plus
Indiferent că locuiești la sat sau la oraș, ori că ești posesorul unui mic magazin, nu strică să crești nivelul de securitate al apartamentului sau spațiului tău dotându-l cu o cameră de supraveghere. Aceasta poate să fie o cameră de supraveghere profesională sau o cameră de supraveghere simplă, în funcție de două lucruri: cât de important e spațiul în cauză (cât de mult ai avea de pierdut dacă cineva l-ar sparge) și care este probabilitatea ca un astfel de act să aibă loc (de exemplu, dacă ai un magazin care peste noapte devine pustiu, șansele de a fi spart cresc comparativ cu un apartament în care se află tot timpul cineva). Camera de supraveghere oferită de Comenzi.ro din imaginea de mai jos costă numai 65 de lei și te poate scuti de o mulțime de giji și probleme:

cameră supraveghere interor CVC-6221 IR

În plus, ea este frumoasă, stilată, de mici dimensiuni și se potrivește oricărui spațiu, atât interior cât și exterior.

Pe comenzi.ro poți cumpăra camere supraveghere de diferite dimensiuni și cu diferite specificații, pornind de la cele mai simple, cum e cea de mai sus, până la cele mai sofisticate, pentru clienții pretențioși, care au nevoie de un plus de siguranță. Prețurile sunt și ele conforme cu produsul, de la câțiva zeci de lei până la circa 800 de lei. Una singură, cea mai scumpă, depășește puțin o mie de lei și este înzestrată cu vedere perimetrală. Poate filma pe timp de zi și de noapte, având în dotare placă cu leduri infraroșii (deci poate înregistra și pe întuneric total!), are un zoom de 36x (adică vede bine și la distanță), rezoluție de 720p (filmează HD), sensibilitate la infraroșu până la 70 de metri, viteză programabilă între poziții presetate, autoflip. Cu alte cuvinte, găsim atât camere supraveghere accesibile, cât și performante, pentru buzunarul și necesitățile fiecăruia.

hoț

Deși românul este în general reticent la cumpărăturile făcute pe net (studii arată că doar o mică parte dintre locuitorii spațiului carpato-danubiano-pontic au încredere în magazinele online, comparativ cu locuitorii țărilor mai dezvoltate), în realitate achiziționarea unor articole de pe internet aduce cu sine niște beneficii. În primul rând, produsele au bune șanse de a fi mai ieftine decât la magazinele din offline, și asta pentru că magazinele clasice au o mulțime de costuri și cheltuieli (legate de exemplu de spațiul fizic) peste care cele pur online sar. Apoi, netul schimbă complet noțiunea de "vad comercial", site-ul fiind accesibil pe întreg teritoriul țării și asta înseamnă că și reciproca este valabilă, adică cumpărătorul are acces nu doar la magazinele din proximitatea lui fizică ci la toate magazinele online din lume, putând astfel alege produsele optime.

Comenzi.ro livrează produsele prin curier rapid, prin poștă sau direct de la sediu. Acestea ajung în general în 24 de ore la destinatar, costurile transportului fiind mici. Plata se poate face și ramburs, la primirea coletului. Dacă acesta are sub 20 de kg și o valoare de cel puțin 300 de lei, transportul e gratuit. Mult mai simplu decât să-ți pierzi tu timpul, deplasându-te în alt oraș, pentru a-ți cumpăra o cameră de supraveghere profesională.