Un site cu mobilă superbă

8.11.14  Aldus Plus
Știți probabil că pe bloguri se obișnuiește să promovezi diverse chestii. Printre articolele personale ale blogerului, întâlnești reclame sau aluzii subtile la diverse magazine de haine, studiouri de videochat sau centrale termice (oare cât de subtile pot fi ăstea?). Aluzii, în sensul de a nu se prinde cititorul că-i reclamă. Ei bine, imaginile cu mobilier MobiliCASA.ro m-au impresionat într-atât de plăcut, încât nu vreau să fac nicio aluzie (și n-am nicio problemă să-mi asociez explicit blogul cu ele). În articolul de față voi promova direct și explicit magazinul care vinde această mobilă minunată. Și sper ca ceea ce vedeți să vă placă și vouă la fel de mult cum mi-a plăcut mie.

bar maro galben

Imaginea de mai sus este luată de la ei de pe site și înfățișează un bar maro-galben, foarte elegant, modern și cu un look profesionist. Mai jos aveți un bar ceva mai luminos dar de asemea foarte modern. Puteți da click pe toate imaginile din articol pentru a le vedea la dimensiuni mărite.

bar verde

MobiliAcasă produce și vinde mobilă la comandă. Astest lucru e foarte mișto: nu veți cumpăra de la ei o chestie care se face în serie, pe bandă rulantă, ci exact mobila pe care doriți s-o aveți în apartament, așa cum v-o imaginați. Deci, pe de o parte nu va trebui să faceți compromisuri, veți avea exact lucrul pe care îl visați, în cele mai fine detalii. Pe de alta, mobilierul dvs va fi unic. Construit pe baza unui proiect, ce are la bază o schiță. Consultanța și proiectarea sunt gratuite. Transportul și montarea mobilei, la fel.

living albastru

Evident, mobila fiind personalizată, prețul va fi și el negociat în momentul comenzii. Firma comercializează și mobilă clasică, adică nu făcută la comandă, cum este biroul de mai jos. Nu știu însă să vă spun cât costă: prețul afișat în momentul de față este de 0 lei. Posibil să lucreze la actualizarea site-ului în aceste zile. Dar am mai scris despre ei pe SunLog, și atunci am rămas cu senzația unor prețuri avantajoase.

birou

Și dacă imaginile de mai sus nu sunt suficiente, vă mai prezint câteva. Iată cum arată o bucătărie și un living antichizate:

bucătărie antichizată

living antichizat

Sau poate preferați ceva mai modern:

bucătărie mov

living mov

Iar mai jos avem nuanțe de verde. O bucătărie și o farmacie.

bucătărie verde

farmacie

Toate ilustrațiile sunt luate de pe galeria foto cu mobila făcută de ei la comandă. Puteți vedea acolo mult mai multe imagini. Site-ul pare serios (scrie că au 8 ani experiență), vă pune la dispoziție multiple modalități de contact, vă dă posibilitatea să le trimiteți un mesaj (printr-un formular) sau chiar o schiță. Una peste alta, mie mi-a plăcut.