Haine și nick nou

21.8.14  Ethos Bloguri
În mod cert, în ultimul an am făcut câteva schimbări legate de propria identitate (pseudonimul sub care scriu) și tema instalată pe blog (la momentul de față Sorbet). Deci s-ar putea spune că n-am fost un om constant, dar aceste schimbări sunt adecvări tot mai bune la o nouă ipostază, aceea din care câștig bani scriind pe blogurile din dotare. Este și motivul pentru care unele articole conțin eticheta „plus”, despre care puteți citi aici. Și de fapt, ca să fiu onest, motivul pentru care puține articole noi n-o conțin. :)

evoluție

Îmi doresc să reiau articolele personale, libere ca pasărea cerului și având mai puțin de 300 de cuvinte, dar nu despre asta vreau să vă vorbesc acum. Ci despre faptul că îmi voi schimba, încă o dată, nick-ul. Și sper că va fi ultima dată, pentru că în sfârșit am găsit ceva care-mi place și care soluționează dilema numeșiprenume versus preudonim. Cine a generat această dilemă? Pe de-o parte Google, care iubește datele reale ale utilizatorilor săi (iar blogul de față este găzduit de Google și utilizează, mai nou, sistemul de comentarii de la Google+). Pe de cealaltă parte eu, cu afinitatea mea spre pseudonime.

Lucrurile s-au simplificat după ce am aflat (oarecum cu întârziere, recunosc) că Google a renunțat la politica lui strictă de alegere a numelor sub care activăm. Ceea ce-i minunat. Și dacă proverbul „lupul își schimbă părul dar năravul ba” are cât de cât un dram de adevăr, atunci să sperăm că el nu se va aplica și în cazul meu. Pentru că, odată cu această schimbare pe care o voi realiza în curând, doresc să încep să adaug pe blog conținut tot mai bun.

Noul meu nick va fi Aldus.