Bicicleta

30.6.14  Ethos Plus
Acum te poti bucura la maxim de vara mult asteptata si este momentul sa alegi mijlocul de transport ideal. Dintre toate ofertele existente pe piata, bicicleta este alegerea cea mai potrivita pentru a te distra toata vara pe doua roti. Planifica din timp vacanta dorita si nu uita sa bifezi bicicleta de pe lista ta!

bicicleta confort

Avantaje bicicleta


Bicicletele sunt cele mai ieftine mijloace de transport la care poti apela. Cu o singura achizitie, te vei bucura de beneficiile unei biciclete timp indelungat. Vara nu mai ai niciun motiv sa stai in casa si sa ignori importanta sportului. Profita de zilele calduroase pentru a face miscare intr-un mod natural cu ajutorul unei biciclete. Bicicletele de oras sunt recunoscute in principal dupa rotile cu profil inalt care confera o aerodinamica buna. In plus, ghidonul ingust si ridicat avantajeaza biciclistul in traficul urban. De acum inainte nu mai trebuie sa-ti faci probleme, deoarece te vei strecura usor prin trafic in timpul zilei.

Preturile bicicletelor de oras sunt cele mai accesibile de pe piata si cu siguranta iti vei gasi cu usurinta modelul preferat. Alege o bicicleta de oras de la SportAddict dotate adecvat cu accesoriile potrivite pentru plimbarile indelungate prin oras.

Excursii pe doua roti


Vara este anotimpul ideal pentru a practica activitati in aer liber, pentru a face mai multa miscare si explora natura. Si ce poate fi mai placut decat sa te bucuri de toate acestea pe doua roti? Bicicleta preferata iti ofera sansa de a experimenta toate acestea in aer liber, alaturi de prietenii tai. Cu acest mijloc de transport ieftin vei bifa de pe lista ta excursiile dorite pe care ti le doreai de mult timp sa le faci. Planifica-ti excursiile dorite din jurul orasului si porneste intr-o aventura estivala alaturi de familie sau prieteni. Insa nu uita sa te asiguri ca ai in dotarea bicicletei toate accesoriile corespunzatoare unui drum lung.

Exista numeroase modele de biciclete care sa satisfaca orice preferinte, asadar este momentul sa-ti alegi si tu modelul preferat. Bucura-te de vara si spor la pedalat!