Băieții sunt prostuți

25.1.14  Ethos Plus
Cel puțin unii dintre ei. Printre care mă includ și eu la o anumită vârstă. Că între timp m-am maturizat oarecum. Dar există o vârstă, mai ales la unii băieți, când sunt extrem de naivi. Extrem de ușor de dus de nas de către fete, extrem de creduli și de idealiști. La majoritatea vârsta asta corespunde cu pubertatea dar nu tot timpul, uneori n-are nimic de-a face cu vârsta biologică, și astfel avem explicația faptului că anumite personaje feminine au fost cauza căderii unor imperii sau împărății, prin puterea de seducție pe care au exercitat-o asupra unor bărbați. Dar destul cu istoria și cu generalizările. Se dă următoarea imagine:


Și se pune întrebarea: oare cu ce se ocupă această fată? Sincer, nu știu, că poate-i luată de undeva de pe net. Dar pe mine m-ar duce gândul la un site despre cosmetice, fashion etc. Ei bine nu, imaginea este luată de pe un videochat bucuresti. Acum, prin extensie: când vedeți o superbitate din asta pe stradă (și faptul că româncele sunt frumoase vă poate face să vă obișnuiți cu frumusețea feminină dar nu-i scade cu nimic valoarea), la ce vă gândiți? O fată așa de suavă, care zâmbește inocent și nevinovat, un fel de floare pură și rară etc? Până când intri pe net și o vezi în ceva ipostaze mai indecente. Bine, nu-i cazul iubitei mele, o să spuneți. Ei nu! Pe bune? Ia uitați-vă la toate starurile, cântărețele, actrițele, prezentatoarele TV cu sex appeal etc. Care dintre ele este absentă din revista PlayBoy? Mm?

În concluzie, hoțul neprins e negustor cinstit iar fetele care nu au pozat niciodată nud sunt cele cărora nimeni nu le-a oferit ocazia (și banii). De asta zicem că unii dintre noi suntem mai transfigurați, mai idealiști și de fapt mai prostuți. În timp ce domnișoara, inteligentă, alege o cale mai ușoară pentru ea în viață. Iar asta cu videochatul este chiar curată, tot ce-ți trebuie este să fii lipsită de prejudecăți, nu implică să ai relații sexuale cu alți bărbați (sau femei, lol), o poți face și la tine acasă, în fotoliu, la propria cameră web. Spre deosebire de alte metode, cum ar fi prostituția de lux, masajul erotic, filmele pentru adulți & company. Oare cât se câștigă? Depinde cum te descurci. Am o amică cu care am pierdut legătura. Ultima dată când am vorbit cu ea, câștiga destul de bine. Lucrează pe cont propriu.

Deci, mergi pe stradă, o vezi și te gândești cum s-o abordezi. Ai invita-o la un suc, dar poate are prieten? Iar în timpul ăsta ea se uită la tine și te dezbracă din priviri, și își imaginează cum te-ar folosi pe post de jucărie sexuală. :) Mai departe, vă întâlniți, vă placeți și ajungeți în pat. Tu ești atent la ce scoți pe gură, folosești cuvinte ca penis și vagin, în timp ce ea ar dori limba ta în cu totul alte scopuri. Tu o pătrunzi încet, să n-o doară, în timp ce ea visează s-o trântești la perete și s-o scuipi. Tu ești convins că mărimea nu contează în timp ce ea vrea Titanicul. Sigur, n-o să le aibă pe toate acestea niciodată. Cel puțin nu de la tine. Și atunci, inevitabil, la un moment dat te va părăsi, inventând ceva scuză că nu te-ai purtat frumos cu ea. Și tu îți vei pierde restul vieții strofocându-te să înțelegi unde anume ai fost bădăran.

Bineînțeles, nu-i cazul tuturor. Dar poate, un pic, e cazul fiecăruia, la o anumită vârstă... :)