Dacă ai nevoie de serviciile unui salon de masaj pentru femei din București, găsește-le cu Stailer

21.10.22  Ethos Plus

Viața e tare frumoasă până în momentul în care cineva se gândește să ți-o strice. Mai ales dacă vorbim despre o zi liberă de a ta când te gândești să te relaxezi și tu la un salon de beauty. O zi doar a ta în care să te bucuri de un masaj ca la carte, iar apoi să ai parte de un tratament facial. Dacă îți mai rămâne timp poate că îți schimbi și look-ul.

stailer

Doar că dacă vrei să ai parte de toate aceste servicii într-o singură zi, trebuie să suni cu o săptămână înainte ca să te programezi. După ce ai căutat zeci de saloane din orașul tău și ai sunat pentru programare, ai cam rămas dezamăgită de răspunsurile pe care le-ai primit. Fie n-ai găsit loc liber în ziua aleasă de tine, fie nu ți s-a răspuns la telefon.

Iată că ziua ta liberă care urma să fie minunată s-a cam stricat și ți-o petreci stând acasă, în fața televizorului sau te apuci de curățenie. Și pentru că nu e suficient, deși ți-ai propus să dormi mai mult, s-a gândit să bată vecina la ușă la prima oră a dimineții să completezi tabelul de întreținere. Nu renunță așa ușor și dacă vede că nu răspunzi la ușă, te sună.

Profită de ziua ta liberă alegând să te programezi cu Stailer la salonul preferat

Dacă tot te-a trezit vecina de dimineață și starea ta nu este prea bună, în timp ce îți bei cafeaua și te gândești la planul tău pe azi, accesează Stailer și caută un salon de masaj pentru femei din Bucuresti. Ai toate șansele ca aici să găsești un loc liber chiar în acea zi și la ora pe care o dorești. Mai mult, pentru că Stailer este o platformă dedicată industriei de beauty, aici vei găsi foarte multe servicii de acest gen cu care te poți răsfăța.

Cât îți bei cafeaua te poți programa. Tot ce trebuie să faci este să alegi saloanele cu serviciile potrivite pentru tine și să te programezi. Aici vei găsi toate detaliile de care ai nevoie: durata și prețurile serviciilor, fotografii cu saloane cât și cu lucrările făcute de stiliști, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer cât și locația exactă prin Google Maps. Simplu, ușor și rapid fără să mai dai nici un apel telefonic să pierzi timp și energie.

Vei găsi aici o listă întreagă de servicii de unde poți alege

Dacă optezi să te programezi cu Stailer poți alege dintr-o listă întreagă de servicii precum: tuns, vopsit, manichiură și pedichiură, tratamente faciale, make up artist din Bucuresti și multe altele.

Te programezi gratuit fie că accesezi platforma sau îți descarci aplicația. Cert este că te vei bucura de servicii de calitate, oferite de stiliști cu experiență în domeniu care sunt la curent cu toate noutățile în materie de beauty.

Așadar, profită de ziua ta liberă și relaxează-te la saloanele de beauty pe care le găsești pe Stailer. În astfel de momente este mai importantă starea ta sufletească decât curățenia în casă. Pe bune!

Date de contact:

support@stailer.ro