Boluri din silicon pentru bebeluși și multe alte produse inedite de la brandul Little Prints

17.10.22  Ethos Plus

Viața în 3 este frumoasă și acest lucru o pot confirma toți părinții care și-au dorit cu adevărat un copil. Nimeni nu spune că este ușor pentru că vorbim despre o schimbare, un lucru nou, nemaiîntâlnit. Sentimente noi, obiceiuri noi și așa mai departe. Stresul la început este la ordinea zilei. Părinții își doresc tot ce-i mai bun pentru al lor copil, astfel încât să îi oferi tot sprijinul pentru a se dezvolta sănătos. Mai toate momentele și etapele din viața unui bebeluș sunt foarte importante. Printre altele, vorbim despre perioada de diversificare care de obicei trebuie să înceapă la vârsta de 6 luni. Având în vedere că cel mic se dezvoltă, laptele matern deja nu mai este suficient. Are nevoie de mâncare mai solidă de unde să-ți ia vitaminele și nutrienții de care are nevoie pentru dezvoltare. Astfel că în această perioadă descoperă noi gusturi, texturi și mirosuri - o lume a gastronomiei de care are nevoie negreșit.

farfurie-divizata-din-silicon-bebelusi

Diversificarea = emoții la superlativ

Părinții încep să aibă emoții chiar dinaintea acestei perioade. Își pun tot felul de întrebări cu privire la alimentație și la reacțiile bebelușului, ce anume va mânca și ce va refuza, cum se vor comporta în astfel de situații și așa mai departe. Au nevoie de ajutor pentru ca această perioadă să nu fie atât de stresantă. Little Prints este un partener de încredere. Iată de ce.

Înainte de a vorbi despre un brand care a fost alături de multe mămici din România, trebuie spus că perioada de diversificare este diferită. Asta pentru că fiecare copil, la fel ca și un adult, este diferit. Deci nu există o regulă generală prin care părinții trebuie să știe cum să se comporte cu exactitate sau ce să îi ofere celui mic să mănânce. Chiar dacă există un plan de diversificare, acesta nu poate fi respectat cu strictețe pentru că unii bebeluși s-ar putea să refuze unele alimente. Nu este însă de speriat. Se pot înlocui cu altele. Un punct forte aici este răbdarea părinților.

De ce Little Prints

Orice părinte înainte de perioada de diversificare se documentează cu privire la acest aspect, citește tot felul de informații, discută cu medicul pediatru și așa mai departe. Au nevoie însă și de anumite produse ce le vor fi indispensabile: boluri din silicon pentru bebelusi, tacâmuri, farfurii, bavete. Toate acestea nu ar trebui să le lipsească de pe lista de cumpărături. Nu sunt un moft, ci o necesitate. Cel mic are nevoie de siguranță atunci când este la masă și nu ține doar de mâncarea pe care trebuie să o mănânce. Farfuriile din care mănâncă sunt la fel de importante. Acestea trebuie să fie de calitate premium, realizate din materiale atent alese pentru ca cel mic să fie în pericol. Indicate sunt seturile de diversificare din silicon alimentar, pentru că nu conțin substanțe toxice și nu sunt rigide.

Little Prints este un brand tot mai recunoscut de mămici pentru produsele pe care le deține în stoc. Sunt sigure din toate punctele de vedere, iar designul lor este unul foarte inedit. Cei mici sunt atrași de tot feluri de culori, modele și design-uri, fapt pentru care ora de masă devine una mult mai ușoară și mai distractivă.
Toate aceste produse cât și beneficiile lor pot fi descoperite în pagina celor de la Little Prints.

Date de contact:

hello@littleprints.ro