Câteva idei despre pariuri online și biletul zilei fotbal

28.2.20  Ethos Plus
Ești interesat de pariuri sportive online? Ai auzit de biletul zilei fotbal și nu știi ce înseamnă? Vrei să câștigi niște bani pariind pe echipele tale favorite? Dacă răspunsul la aceste întrebări este unul afirmativ, atunci te invit să te informezi în altă parte, deoarece aici n-am de gând să explic pe larg ce înseamnă cote și ce înseamnă biletul zilei fotbal. În plus, dacă vrei să faci bani pariind pe echipele tale favorite atunci cel mai sigur e că îi vei pierde, deoarece pariatul se face pe bază de cap, nu pe bază de emoții și loialitate față de o echipă sau alta. Rândurile de mai jos nu ți se adresează ție. De fapt, rândurile de mai jos nu se adresează nimănui în particular. Sunt niște gânduri răzlețe care-mi trec acum prin cap, înainte să îmi fac cont efectiv pe un site de pariuri sportive online, și pe care am ținut să le aștern pe acest blog.

pariuri sportive online

Biletul zilei fotbal și cotele mici


Probabil orice începător va dori să ținească pariurile cu cote cât mai ridicate, atras de perspectiva unor câștiguri înzecite. Din același motiv, respectivul începător își va pierde repede banii, situație din care poate evolua în 3 direcții: fie se va lăsa dezamăgit de pariat, fie pariatul va deveni un viciu care îl va aduce la sapă de lemn, fie va începe să învețe. Și după ce va învăța, va afla că de fapt e mult mai inteligent să alegi (cel puțin la început) pariuri cu cote mici, dar șanse mari. Adică, dacă ar fi să vorbim în termeni bancari, dobândă mai mică, dar sigură. Din acest motiv, găsesc că biletul zilei fotbal, pe care îl oferă probabil fiecare casă de pariuri, alături de diverse ponturi și informații ajutătoare, e un bun instrument de exersare și experimentare fără prea mari riscuri. Să mergi pe cărări bătătorite, în loc să te crezi un mare geniu (și să pierzi toți banii investiți în pariuri).

Case de pariuri online


Nu cred că există diferențe semnificative între diferitele case de pariuri online legiferate de către ONJN, dar e mișto că ai mai multe opțiuni și că poți să-ți faci cont pe site-ul care îți oferă cele mai atractive bonusuri și beneficii. Eu de exemplu nu mi-aș face cont de la început la Fortuna, care îți dublează prima depunere până la un plafon de 500 de lei, deoarece nu doresc să depun din prima 500 de lei și nici să pierd șansa asta. Mi-aș face cont la o altă casă, unde aș depune 100 de lei, și, după ce aș obține ceva experiență și aș fi dispus să investesc 500 de lei, mi-aș face cont la Fortuna și aș lua bonusul.

Odată având cont pe mai multe case, devine posibil să urmărești diferența de cote, speculând-o în avantajul tău (așa-numitele pariuri sigure). Nu vă spun ce sunt ele, rămâne să le căutați (eventual pe o pagină de ponturi pariuri azi, dacă sunt menționate?) Se spune că pariurile sigure nu sunt fezabile, fiind dificil de identificat în practică și cu câștiguri prea mici ca să justifice efortul depus. Dar eu cred că tocmai acest efort te-ar ajuta să te călești, ți-ar face mintea să lucreze ca un ceasornicar elvețian, la fel cum ecuațiile de matematică din timpul școlii, chiar dacă nu le folosești ulterior în viață, îți dezvoltă potențialul cerebral, și astfel ai începe să să înțelegi mult mai bine harta pariurilor online, cum îi mergea mintea tipului din Limitless, dacă ați văzut filmul.

Biletul zilei fotbal și cotele mari


În sfârșit, după ce ți-ai făcut cont pe mai multe case de pariuri online, ai acumulat suficientă experiență și ai câștigat ceva bănuți jucând la cote mici, deja poți începe să faci ceea ce nu-i recomandat să faci la început, adică să pui pe acel biletul zilei fotbal și pariuri la cote mari. Asta cere foarte mult fler și intuiție, deoarece impedimentele existente la început stau și acum în picioare: cote mari înseamnă șanse mici de realizare. Dar, observând cu atenție evoluția unor echipe de fotbal (dacă fotbalul de interesează) și având la bază o deja vastă experiență, vei intui poate momentul perfect în care David îl va detrona pe Goliat. Iar un pariu pe cote foarte mari, care la început ți-ar fi putut deschide drumul spre ruina financiară, plasat acum cu atenție te va putea îmbogăți.

După care, probabil că ar trebui să te lași de pariuri sportive online. Sau, cine știe, poate că nu?