Microbuze de inchiriat Bucuresti - ocazie unica de transport

18.12.19  Ethos Plus
Pentru microbuze de inchiriat Bucuresti apelati cu incredere la echipa Florintrans. Aici sunteti intampinati cu un raport excelent calitate pret. Aceasta firma de transport va ofera servicii de inchirieri foarte bine puse la punct.

transport florintrans

Serviciile oferite se indentifica prin promptitudine si atentie la detalii. Inchirierea unui microbuz se face foarte simplu si rapid. Acum este momentul sa aveti o experienta deosebit de placuta si confortabila.

La nevoie, beneficiati de consulatanta tehnica gratuita. Aveti la dispozitie un parc auto variat si microbuze moderne, foarte bine ingrijite. Verificati cu atentie oferta accesand site-ul online https://florintrans.ro.

Serviciile oferite constau in inchirierea de microbuze pe perioade scurte sau chiar mai lungi. Inainte de fiecare plecare, se face o inspectie detaliata a autovehiculului pentru a vi se asigura un nivel grad de siguranta. Reviziile tehnice sunt facute la zi. Microbuzele inchiriate sunt perfect curatate si igienizate pentru a avea o calatorie cat mai placuta. In caz de imobilizare din anumite motive aparute pe parcurs, veti beneficia de inlocuirea autovehiculului in mod gratuit.

Aceste microbuze de inchiriat Bucuresti sunt disponibile la orice ora din zi si din noapte. Oferta de servicii de calitate se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Firma detine un parc auto modern cu o gama diversa de microbuze, de diferite capacitati. Fiecare drum alaturi de soferii profesionisti, atenti la condus va fi o experienta deosebit de placuta.

Acestia au o experienta considerabila in domeniu si va garanteaza reusita. Toate microbuzele sunt dotate cu optiuni moderne, de ultima generatie. Dintre acestea amintim: aer conditionat, incalzire, wi fi gratuit, sistem audio si spatiu suficient pentru bagaje. Toate aceste aspecte va ajuta sa aveti o calatorie fara griji si un confort maxim.

Microbuzele au capacitati diferite de aceea trebuie sa il alegeti pe cel mai potrivit, in functie de marimea grupului. Daca aveti o intalnire de afaceri in afara localitatii sau vreti sa participati la un concert alaturi de prieteni, alegeti microbuzele Florintrans. In acest fel, totul va decurge perfect. Nu mai aveti grija condusului si puteti fi pe deplin relaxati.

Participati la un team building alaturi de colegi si bucurati-va de fiecare calatorie. Daca va aflati intr-un din situatiile enumerate cu siguranta merita sa luati in calcul serviciile de inchirieri microbuze Bucuresti. Acestea se remarca prin preturi ireprosabile si nenumarate avantaje.

Ne ezitati sa ii contacti pentru a obtine o oferta de pret personalizata. Costurile de transport alaturi de dotarile microbuzelor si disponibilitatea marita reprezinta mixul perfect.