La Mulți (b)Ani în 2018!

31.12.17  Ethos Plus
La cumpăna dintre ani, ce altceva aș putea să vă urez pe blog, dacă nu La Mulți Ani? Cu corolarul dorit de toată lumea, și la cât mai mulți bani! Fie că 2018 să fie un an mai prosper și mai îmbelșugat pentru voi, din toate punctele de vedere, decât anul ce e pe cale să treacă. Dar, odată cu problema banilor, intrăm într-un domeniu sensibil și dureros. Că de urat e ușor, dar banii cum să-i multiplici, în mod concret, mai ales acum, când se prefigurează o nouă criză? Altfel decât, bineînțeles, jucând la case de pariuri online.

curse de cai

Cam asta e propunerea site-ului pariori.ro: folosiți ponturile și informațiile noastre și veți avea șanse mai mari de câștiguri financiare. Că șansele există, nu cred că se mai îndoiește nimeni, având în vedere că pe blog se anunță, din timp în timp, câștiguri considerabile, reportate de diverși pariori din toată țară. Dar nu-i nevoie să câștigați sume uriașe (lucru rar) ca să ieșiți pe plus. Citind cu regularitate ale lor ponturi pariuri și ținând cont de diverse cote pariuri și ce alți indicatori or mai fi acolo, că eu nu mă pricep, puteți obține și câștiguri mici, pariind mai "la sigur". Adică, alegeți acele cote pariuri care să vă dea o probabilitate cât mai bună ca rezultatul preconizat de dvs să fie bifat de realitate, chiar dacă, la astfel de cote, câștigurile nu sunt foarte mari. Și dacă ieșiți cu - să zicem - 60% câștiguri mici versus 40% pierderi mici, practic câștigați bani.

Cum e posibil așa ceva? Păi tocmai asta-i șmecheria acestor ponturi pariuri și de aia le folosește toată lumea și există acum atât de multe site-uri de profil. Dar pe pariori.ro găsiți și alte lucruri utile sau de interes. De exemplu, pe linkul din primul paragraf aveți o listă cu agenții de pariuri sau case de pariuri promovate de site-ul lor, care sunt totodată licențiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, astfel încât jucând acolo nu riscați să luați țepe din partea unor case sau agenții neserioase. Sincer, nu știu care-i diferența dintre case de pariuri și agenții de pariruri, așa că vă rog să mă iertați dacă le-am pus în aceeași oală și nu trebuia.

În sfârșit, fiecare casă de pariuri din acea listă este prezentată foarte detaliat, cu un scurt istoric, cu date de contact, modul în care vă puteți înregistra, eventualul bonus de înregistrare, felul în care se fac pariuri, felul în care puteți retrage bani, tipurile de jocuri acceptate etc etc. Cashpoint, pariuri de pe mobil, suport pe WhatsApp, agențiile fizice, super cotă, bonusuri, carduri valabile și lista poate continua. Așadar, dacă vreți să pariați pe un meci de fotbal sau pe o cursă de cai ca cea din imagine (mai există așa ceva?), și nu știți cum și unde, aici veți găsi informațiile necesare care să vă ghideze în luarea unei decizii cât mai adecvate și cât mai lipsită de riscuri, altele decât, evident, cele implicate de pariul în sine.

Personal, nu sunt un mare fan al pariurilor, deoarece există riscul pierderii de bani, așa că îi sfătuiesc pe toți cei care se gândesc să parieze să o facă în mod responsabil. Dar am un verișor care-i pasionat de domeniul ăsta. Și, mnoa, poate că, la cum merge economia, ai mai multe șanse să te îmbogățești din așa ceva decât să speri la o primă salarială. Apropo, sunt curios cum vor evolua sau involua salariile după schimbarea codului fiscal, care-i foarte aproape. Și, dacă tot vrei să pariezi undeva, măcar să folosești un site serios, care totuși îți poate da niște informații utile și te poate ajuta, decât unul dubios. Altfel, la mulți bani oricum, și celor care lucrează, și celor care sunt șomeri, și tuturor cititorilor!