Șase specialități de masaj erotic

20.6.17  Ethos Plus
Oricât de bună ar fi o mâncare, dacă o vei consuma zilnic, în același mod și preparată după aceeași rețetă, până la urmă te vei plictisi de ea și îți vei dori altceva. Același lucru e valabil și când vine vorba de relațiile intime și de sexualitate. Specialiștii sexologi recomandă cuplurilor să încerce tot felul de lucruri noi, pentru a păstra în permanență o stare de nou în relație, evitând plafonarea și rutinarea. Același sfat este pus în aplicare și de unele saloane de masaj erotic, cum este Salon Black Velvet Massage, care oferă clienților 6 "sortimente" sau varietăți de astfel de masaj erotic.

masaj erotic bucuresti

1. Masajul Topless


Pe principiul "sexy nu înseamnă să se vadă tot, ci să se întrezărească", masajul topless este realizat de o domnișoară semi-dezbrăcată, adică topless, și are drept scop principal o relaxare profundă fizică și spirituală. Este compus din trei părți: masajul de relaxare, masajul corp la corp și masajul erotic cu finalizare sau happy ending.

2. Masajul nud


După topless, pasul următor este ca tânăra care realizează masajul să fie complet dezbrăcată. În loc ca bărbatul masat să-și folosească imaginația (cum era la punctul 1), aici el are posibilitatea să vadă direct tot corpul fetei, astfel că acest masaj este intens, profund și extrem de senzual. Și conține aceleași etape de la masajul precedent, plus un fel de masaj de tip postludiu.

3. Masaj Rebel București


O noutate în domeniu, studioul Black Velvet oferă ședințe de masaj rebel bucuresti. Un masaj rebel este, după cum și numele îi spune, nonconformist, având în lista ingredientelor principale senzații tactile puternice, care cresc adrenalina. Stimularea în acest tip de masaj erotic rebel este gândită să crească foarte mult pasiunea, așa că ne putem aștepta la un masaj pasional, la un joc sălbatic, și cine nu și-ar dori puțină sălbăticie din partea iubitei în pat? Spuneam că acest tip de masaj este nou, eu nu am mai auzit de el până acum, așa că cei care caută un salon masaj erotic bucuresti pot încerca o experiență inedită, care să îi scoată chiar din cotidianul masajelor erotice tipice, banale.

4. Masaj Tantra


Bazat pe tehnici mistice și misterioase, masajul tantra încorporează diverse mișcări și stiluri de origine indiană și thailandeză. Vă spun un singur lucru despre acest tip de masaj: conform informațiilor de pe site, el oferă o plăcere dublă, deoarece implică minim două finalizări.

5. Masaj cuplu


Cuplurile neconformiste pot beneficia de atenția simultană a unei maseoare dezinhibate, pentru o experiență de neuitat în trei.

6. Masaj double essence


Dar trioul poate fi alcătuit și în alt mod. Masajul cu "esență dublă" este cel în care de tine se vor ocupa două fete în locul uneia singure. Astfel, tu vei fi dublu răsfățat, iar simțurile îți vor fi stimulate într-un mod cu totul excepțional și inedit, de către patru mâini și două corpuri, îmbătându-te cu senzații pe care nu le-ai mai trăit până atunci.

În concluzie, astăzi o simplă căutare după masaj erotic bucuresti este de natură să ne reveleze studiouri care oferă nu doar masaj erotic simplu, ci masaje erotice de diferite tipuri, menite să ne relaxeze și să ne asigure o viață fără stres. Asta cu condiția să avem curiozitatea să ne depășim complexele, să dăm curs dorințelor noastre profunde masculine și să le călcăm pragul! :)