Cum să faci videochat în România

31.5.17  Ethos Plus
Un articol de pe ele.ro ne dezvăluie avantajele angajarii intr-un studio de videochat din capitală. Mă rog, nu că ar fi ceva secret, aceste avantaje sunt binecunoscute: jobul part-time sau cu program flexibil, cadru legal, posibilitatea de a alege ce vrei să faci și ce nu (în sensul că nu te cobori la a te prostitua, clientul doar te vede, nu te atinge, și poți decide cât de mult să vorbești cu el sau să-i arăți din corpul tău), confidențialitate, venituri mari. Desigur, problema principală când vine vorba de videochat este pudismul: o mulțime de persoane vor privi cu reticență această meserie, pe care o vor blama. Noroc cu confidențialitatea, de care am zis mai sus! Dincolo de poziționări etice pro și contra, să vedem puțin cum te poți angaja efectiv într-un studio de profil. Adică, cum să faci videochat.

tipa sexy

Rețeta este destul de simplă și o găsim expusă mai jos tot în articolul respectiv. Se ia inima în dinți, cum se spune, și se bate la poarta unei firme care activează în domeniu, preferabil cu sediu în inima capitalei, după ce ne-am asigurat că este una care prezintă seriozitate, excluzând astfel firmele dubioase sau nesigure. Ele.ro promovează studioul Glamour, cu puncte de lucru la Unirii și Izvor. Mai multe informații pe tema cum pot sa fac videochat aflăm chiar din paginile site-ului Glamour, dar eu le-aș sintetiza pe toate sub această frază: dă-ți ghes și bate la ușa lor, pentru a-ți urma visul! Totuși, să vedem de ce ai fi interesată să lucrezi într-un astfel de studio.

În primul rând, ca reprezentantă a sexului frumos, trebuie să devii conștientă că ești deja privilegiată: videochatul este un job pentru fete. De ce numai pentru ele? Păi pentru că marea majoritate a clienților sunt bărbați. Dar deși sunt bărbați, vei fi în deplină siguranță, comunicând cu ei prin intermediul unui monitor, în timp ce în mod fizic vă separă o distanță considerabilă, câteva continente și probabil oceane. Cum poți să faci videochat? Învățând puțină limbă engleză. Dar nu-ți face griji, nu trebuie să o cunoști foarte bine, doar așa, la nivel mediu, conversațional. Să îl poți saluta și să înțelegi ce-ți zice. În cea mai mare parte a timpului. Că oricum, nu pentru stilul literar te va căuta pe web.

Și, la drept vorbind, nici pentru frumusețea ta ruptă din soare. Ci pentru că reușești, fiind foarte sociabilă, jucăușă și spontană, să îi captivezi atenția. Așadar, aș zice eu, ai nevoie de multă încredere în tine și dezinhibare, mai mult decât de strălucire fizică. Iar de aspectul fizic nu-ți face griji - există bărbați cărora le plac blondele și bărbați cărora le plac brunetele; unii preferă fetele foarte slabe în timp ce alții adoră fetele mai plinuțe; unii iubesc tenul alb în timp ce alții se declară seduși de cel măsliniu șamd, ai prins ideea. Vei găsi un public pentru tine, totul e să îți pui în evidență cu șarm calitățile personale.

Și pentru asta nu-ți trebuie nici măcar cursuri de pregătire sau premii câștigate la concursurile de miss. Se ocupă cei de la Glamour de tine. Adică, tu doar te duci la ei și le spui: vreau să fac videochat. Mai departe, ei îți oferă posibilitatea de a-ți alege un program care să-ți convină cât mai mult (ziua, noaptea sau chiar flexibil) și îți pun la dispoziție cursuri gratuite de training profesional. Care te învață cum să obții maximul de la acest job. Pentru că câștigul tău este și câștigul lor!

În concluzie, la întrebarea cum să faci videochat răspunsul este chiar foarte simplu. Nu ai nevoie de aproape nimic în afara curajului de a face acest pas. Vei găsi oameni care să te susțină, să te ajute, să te inițieze în domeniu, oferindu-ți condiții de muncă decente, un mediu plăcut, discreție și program pe inima ta. Iar de câștigat, vei câștiga mai mult decât o absolventă de facultate!

Aș vrea ca toate joburile să fie la fel de mișto.