Împrumuturi până la salariu

23.2.17  Ethos Plus
Nu sunt adeptul împrumuturilor. Dar cu toții trecem prin momente în care avem nevoie de bani. Dacă te afli în această situație, dacă ai nevoie urgentă de o sumă de bani pentru o perioadă foarte scurtă, sau de un credit până la salariu, și nu ai de unde să faci rost de el, te anunț că poți obține credite si imprumuturi extrasimplu pana la salariu direct de pe net, fără să te prezinți la sediul vreunei instituții, și foarte rapid. Cel puțin eu așa văd scris pe site-ul din link, cu numele ExtraSIMPLU. Și acum să detaliez.

bani

Nu am luat niciodată bani de pe acest site, pentru simplul motiv că nu am luat niciodată împrumut bani de la nicio bancă sau instituție de finanțare. Am dat bani împrumut, precum am și conturi în băci, dar credite nu am făcut. Totuși, sunt conștient că nu toți românii se află în această situație, iar blogul meu este citit de multă lume. Așadar, să zicem că vrei să iei niște bani până la salariu, împrumut. În această situație ai la dispoziție trei variante simple.

Prima variantă este să apelezi la o cunoștință, un prieten sau un membru de familie. Din păcate, cu toții știm cât de neplăcute sunt aceste solicitări și cât de puțini le dau curs. Pentru că hai să fim cinstiți: nici prietenii sau familia noastră nu se scaldă în bani, de regulă sunt oameni obișnuiți, ca și noi, așa că le e greu să dea niște bani, când poate au și ei nevoie de mai mulți, fără a avea o certitudine despre când și cum o să-i primească înapoi. Iar șansele de a obține acest împrumut sunt și mai mici dacă avem nevoie de o sumă consistentă.

A doua variantă o constituie băncile. Aici, evident, putem obține sume de bani suficient de mari, pentru perioade suficient de lungi, ba chiar ani sau zeci de ani de zile, contra unor dobânzi relativ mici. Deci lucrurile sunt bune, dar deja foarte mulți oameni au credite bancare, uneori la mai multe bănci, motiv pentru care nu mai pot lua altele, suplimentar.

A treia variantă o constituie serviciile sau instituțiile de tipul extrasimplu.ro, care înțeleg că funcționează în baza legii IFN-urilor, adică a Instituțiilor Financiare Nebancare. Acestea nu sunt bănci, dar au voie să acorde credite personale și de alt tip. Prin comparație cu băncile, dobânzile IFN-urilor sunt mai mari (de regulă) iar perioada contractată este mai mică, dar ele sunt foarte rapide în acordarea acestor credite.

Așadar, dacă ai nevoie de un credit mare, pe 30 de ani, îl iei de la o bancă, dar asta te îndatorează pe viață. Dacă ai nevoie de niște bani până la salariu, îl iei de la un IFN. Cum ziceam, nu am luat bani împrumut niciodată, dar pe extrasimplu.ro scrie că poți primi un credit cuprins între 200 și 2000 de lei, cu dobândă fixă pe zi, direct de pe net, fără să trimiți altceva decât buletinul și extrasul de cont, iar banii ți se livrează direct în contul bancar, în maxim o zi.

Așa că, dacă cineva dintre voi are nevoie de un astfel de împrumut, există și posibilitatea acestui site.