Cum arată un studio de videochat din capitală

24.1.17  Ethos Plus
Internetul abundă de anunțuri de angajare, anunțuri care caută fete videochat, anunțuri care oferă salarii foarte avantajoase, în așa fel încât nu-i de mirare că unele tinere decid să facă pasul într-un Studio de Videochat București România, în căutarea unui viitor mai bun. Pe urmele lor, vă propun să facem o călătorie, chiar dacă numai virtuală, și să vedem cum arată, în imagini, un astfel de studio, comparativ cu locurile noastre de muncă. Imaginile de mai jos sunt preluate de pe un studio videochat bucuresti - glamour studio.

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

glamour studio bucuresti

Puteți da click pe imagini pentru a le vedea la o dimensiune mai mare. După cum se observă, cel puțin din punct de vedere al „condițiilor de lucru”, nu prea le putem găsi nod în papură tinerelor fete videochat, deoarece rareori găsești birouri care să arate măcar pe jumătate la cum arată camerele de mai sus. În mod paradoxal, locul unde luxul și opulența s-au împletit cu arta și bunul gust, unde relaxarea se îngemănează cu jobul este, în secolul 21, sediul unui studio de Videochat Bucuresti Romania! Dar pe cine angajează el?

E OK să nu arăți perfect. La Glamour Studio, nu căutăm fete cu măsuri ideale, ci tinere open-minded, istețe, perseverente, care să cunoască limba engleză la nivel conversațional și să-și dorească mai mut de la viață. De restul de ocupă echipa noastră de profesioniști: trainer, make-up artist, hair-stylist, fotograf. Vino să-i cunoști!

Așa arată unul din ultimele mesaje postate pe pagina de Facebook a celor de la Glamour. Cu peste 19000 de fani virtuali și 4.1 stele din 396 de recenzii, studioul vine în întâmpinarea fetelor care s-ar putea simți imperfecte, care s-ar putea teme că nu se aliniază la mărimile ideale promovate de casele de modă și mass-media actuală, spunându-le: este ok să fiți diferite! Tot ce contează este să vă simțiți bine în pielea voastră, să fiți sociabile și să vă meargă mintea! Dacă sunteți îndrăznețe și vreți să încercați ceva nou, veniți la noi!

Și trebuie să le dăm, într-un fel, dreptate: nu degeaba se spune că creierul este, până la urmă, organul cel mai sexual. Sau că erosul se manifestă, mai întâi, la nivelul lui. Lumea este variată și vor exista bărbați care preferă fete ceva mai plinuțe, în timp ce alții se vor da în vânt pentru o brunetă, o roșcată sau o tipă cu strungăreață. De gustibus, cum spuneau latinii, sau gusturile nu se discută, iar tehnologia de azi le poate pune pe româncele noastre în legătură cu gusturile clienților de pe toată planeta. Și, dacă ceva nu merge bine, pot scăpa de client printr-o simplă apăsare de buton. În fond, acest job nu presupune nici un contact fizic, doar unul digital, pe calculator!

Astfel se desfășoară, în paralele cu viața noastră de zi cu zi, o viață necunoscută multora, o lume poate ciudată, o lume specială, în care fete tinere, frumoase și dezinhibate, muncesc arătându-și formele și zâmbind în fața unei camere web, în perfectă siguranță și discreție, sau cel puțin așa ni se spune, fete pe lângă care trecem pe stradă indiferenți, în drumul nostru spre serviciul care ne solicită 10 ore pe zi, fete care câștigă, poate, de câteva ori mai mult decât noi, în condiții de muncă pe care noi nu le vom avea niciodată. Fetele videochat.