Baterii auto cu haz

17.11.16  Ethos Plus
Cea mai atractivă și interesantă descriere a unei baterii auto de pe internet am găsit-o pe autohut.ro. N-o să vă dau tot textul, dar acesta începe cu: „bateria auto poate fi numită, mai plastic, inima mașinii tale”. Mișto, nu? După cum poate ați intuit, Autohut este un magazin de piese auto. Să vedem în continuare ce baterii auto putem cumpăra de la acest magazin, că presupun că de asta ați intrat pe articolul meu, pentru niște sfaturi practice, nu pentru metafore.

mercedes benz

Din lista de 82 de produse (în cazul nostru baterii, și da, sunt chiar atât de multe) ce se întind pe 9 pagini, am ales o baterie auto varta, și anume chiar cea mai ieftină, pentru a v-o prezenta. Zic ieftină, deși Varta a fost asociată dintotdeauna în mintea mea cu un producător de calitate. Dar iată că nu tot ce e de calitate costă mult. Intrând pe pagina produsului, aflăm că este o baterie auto de 41 Ah și 360 amperi. Se află deja pe stoc și costă 150 de lei.

Este ușor să dai o căutare pe google după expresia baterie auto preț, dar sunt câteva detalii pe care nu le vei găsi în urma acestei căutări. Astfel, pe Autohut bateria noastră îți aduce câteva avantaje suplimentare. În primul rând, 150 de puncte de fidelitate, ce se cumulează în cazul în care cumperi și alte produse sau pot fi transformate în discounturi la viitoarele comenzi. O politică de fidelizare bună, la care se adaugă anumite pachete promoționale: o soluție Sonax pentru deghețat Yale, cumpărată împreună cu bateria Varta, îți asigură un discount imediat de 17%, în timp ce aceeași baterie plus un pachet Sonax cu soluția de mai sus, lichid de parbriz și soluție de dezgețat parbrizul îți asigură o reducere de 15%. Iar punctele de fidelitate cresc în ambele cazuri.

Când eram mic, nu prea înțelegeam rolul unei baterii la o mașină. Credeam că mașina merge pe benzină, și deci de ce ar mai avea nevoie de curent electric? Și, bineînțeles, nici nu îmi puteam imagina că o astfel de baterie se poate comanda online, pentru că pe atunci nu prea exista internet. Astăzi însă furnizorii se bat între ei în oferte, pentru a ne convinge să cumpărăm de la ei, și ne trimit produsele la ușă, prin curierat rapid, cu plata ramburs. Un astfel de furnizor pe care puteți să-l aveți în vedere când vine vorba de piese auto este magazinul prezentat în acest articol, AutoHut.