Cât costă un bilet spre Londra?

18.10.16  Ethos Plus
Anglia e țara norilor, a ploilor și a temperaturilor relativ scăzute, inclusiv vara. Dar iarna peste tot e frig, nu-i așa? Și, pentru că vine revelionul, eventuala zăpadă va constitui un avantaj. Sora mea a fost în Marea Britanie, după care în Irlanda, unde și lucrează la momentul actual. În caz că aveți și voi pe cineva acolo sau doriți să gustați din umorul britanic de revelion, prețul unui bilet de avion Bucuresti Londra pe Aerolines începe de la 89 euro.

Londra

Sora mea nu a cumpărat bilete avion Lodra București, ci a folosit feribotul, atât la venire cât și la plecare, respectiv chiar acum câteva zile. Metoda poate părea mai inedită dacă vrei să vezi cum e să te deplasezi pe malurile mării, dacă n-ai navigat niciodată pe apă. Dar are și câteva dezavantaje notabile. În primul rând, timpul: i-au luat două zile să ajungă unde voia, schimbând două feriboturi și conducând între ele cu mașina. Pe primul l-a ratat, așa că a trebuit să-l ia pe următorul și să gonească pentru a-l prinde pe celălalt. În contrast, cu avionul ajungi în câteva ore, nu ai de schimbat nimic și e mult mai confortabil.

Și costă, după cum vă ziceam, 89 de euro. Iar asta e pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse, valabile pentru plecări după 1 octombrie 2016, prin Blue Air.

Și pentru că planificarea unui concediu nu se reduce la cumpărarea biletelor de avion, pe site găsim și o serie de informații interesante despre Londra ca destinație turistică. De fapt, despre oricare destinație doriți să o luați în considerare, dar în cazul nostru, despre tărâmul londonez. Centru universitar și cultural, recunoscut pentru universități de prestigiu, creații de artă, muzee, și de care se leagă numele lui William Shakespeare, Londra poate constitui o atracție turistică pentru orice român.

ghid gratuit Londra

Rezervă bilete de avion online printr-un procedeu simplu, completând datele tale (nume, prenume, adresă de mail, telefon), data de plecare/sosire, numărul de persoane și eventualele observații pe care le ai, iar un consultant de la ei te va contacta și veți putea stabili împreună detaliile călătoriei. Site-ul îți mai pune la dispoziție, pe lângă biletele de avion spre Londra, și un ghid gratuit, cu informații despre atracțiile turistice pe care nu vei vrea să le ratezi, odată ajuns acolo. Ghid care se poate primi pe email.

Sper ca articolul să fie util celor care caută bilete de avion Londra, bilete București-Londra sau, de ce nu, bilete avion spre orice destinație turistică de pe glob. Pe final, mai notez că abonarea la newsletter te poate ține la curent cu eventualele promoții și oferte, de care vei putea fi interesat, având în vedere că se apropie sărbătorile de iarnă și revelionul.