Două lucruri de care ai nevoie pentru a-ți face un afiș publicitar

28.6.16  Ethos Plus
Așadar, ți-ai deschis o mică afacere și dorești să intri în posesia unor afișe publicitare care să atragă atenția trecătorilor, transformându-i în potențiali clienți? Ei bine, pentru asta ai nevoie de două lucruri. Primul și cel mai evident este un producător de afișe, cineva care să se ocupe cu tipărirea lor. De preferință o firmă serioasă, cu experiență și prețuri accesibile. Ca HeadPrint.ro.

calculator preț headprint

Pe site-ul celor de la HeadPrint găsești o multitudine de opțiuni în domeniul imprimatelor, pliantelor, posterelor, materialelor promoționale etc. În particular, ceea ce te interesează pe tine, adică afișe publicitare. Prețul începe de la 79 de bani pentru un afiș tipărit pe hârtie dublu cretată lucioasă de 130 gr, format A4, și ajunge până la 37 de lei pentru afișele pe hârtie format A0. Îl poți afla direct pe site, utilizând un calculator simplu, ca în imaginea de mai sus. Flexibilitatea este un alt atu al acestui magazin online, care te va servi cu plăcere indiferent că preferi hârtie mată sau lucioasă, dublu cretată sau foto, în format A0, A1, A2, A3 etc, sau chiar polipropilenă.

idei

Odată găsită firma ideală care să-ți tipărească aceste afișe, îți mai lipsește un singur lucru: designul lor! Trebuie să le spui celor care îți tipăresc afișele ce să imprime pe ele. La prima vedere acest lucru poate părea simplu, un logo al firmei tale, ori un anunț text, dacă ești în pană de idei. În realitate, găsirea afișului care să aibă darul de-a trezi curiozitatea potențialilor clienți, de a le transmite un mesaj la care majoritatea dintre ei să percuteze în mod pozitiv, este un proces nu tocmai simplu și ușor. Vei ajunge și tu, fără îndoială, la aceeași concluzie, citind câte câte ceva despre calitățile unui afiș.

publicitate

Captarea atenției maselor este o artă, care, asemenea oricări alte arte, necesită o anumită pregătire și o doză de talent. De ea se ocupă așa-numiții publicitari, designeri și alți oameni care și-au făcut din asta un business, la fel cum tu ți-ai făcut un business din a vinde haine sau produse alimentare. Cu alte cuvinte, afară de cazul când ai o pasiune pentru acest domeniu, cele mai bune rezultate nu le vei obține dând curs ideilor tale despre cum ar trebui să arate un afiș, ci apelând la niște servicii specializate, ale unor designeri profesioniști sau oameni de publicitate și marketing.

Acesta fiind al doilea și ultimul lucru de care ai nevoie în tipărirea afișelor tale.