Tranzactionare de CFD-uri prin Safecap Investments Limited

22.7.15  Ethos Plus

Lumea burselor online si a pietei Forex este una extrem de diversificata. Ca ageamiu, probabil ca la inceput vei dori doar sa schimbi niste bani, speculand evolutia cursului valutar in speranta de a obtine profit. Exista insa multe alte lucruri ce pot fi tranzactionate pe o astfel de piata. Un exemplu elocvent este cel al actiunilor, care pot fi cumparate sau vandute. Astazi insa vreau sa va vorbesc despre CFD-uri sau contracte de diferenta (Contract For Difference), pe care le puteti schimba prin intermediul Safecap investments Limited.


Contractele pe diferenta nu vand efectiv active sau actiuni ci diferenta dintre ele. Astfel, cumparatorul incearca sa speculeze variatiile ce pot sa apara intre pretul acestor actiuni, fara a detine efectiv actiunile in cauza. Daca vreti, este ca un pariu pus pe cursul si evolutia acestor active. Ele nu au o scadenta sau o data la care contractul expira automat, putand fi lichidate doar printr-o operatiune inversa celei de la cumparare. Concret, vanzatorul va plati cumparatorului diferenta dintre valoarea actuala a unui activ si valoarea sa la momentul cumpararii. Daca aceasta diferenta este negativa, atunci cumparatorul i-o va plati vanzatorului. Intr-un fel, este ca si cum brokerii ce tranzactioneaza active ar fi patronii unor echipe de fotbal iar cei ce tranzactioneaza CFD-uri ar paria pe diversele rezultate pe care aceste echipe de fotbal le vor avea.

Una dintre firmele de investitii ce intermediaza tranzactii cu CFD-uri este Safecap Investments LTD. Lansata in 2008, ea se supune jurisdictiei cipriote si internationale in vigoare. Pentru a face astfel de schimburi, va trebui sa intrati pe sectiunea de trading CFD de pe markets.com, serviciu detinut de Safecap Investments LTD. Acolo va veti face un cont de broker (de fapt de utilizator) si veti putea investi sau tranzactiona. De notat ca daca sunteti la inceput, aveti posibilitatea de a va face un cont de test, demonstrativ, care nu va implica operatiuni reale si nu vă va supune riscului de a pierde bani, oferindu-va o baza pentru ca sa va deprindeti cu sistemul.

Intr-o lume dominata de valute si internet, a sti sa te descurci in hatisul acestor piete valutare, utilizand site-uri precum Safecap Investments LTD, nu poate decat sa-ti prinda bine.