Fotograf de nuntă..

10.5.15  Ethos Plus
Acesta este un guest post publicitar


Am gasit, in sfarsit, am gasit .. cum adica ce ?? Fotograful de nunta pe care il cautam!!!!! Pentru unii poate ca este sau a fost usor insa pentru mine, nu! Am stiut de la inceput ce imi doresc si nu am vrut sa aleg primul fotograf care imi apare in cale la un search in google cand tastez foto nunta sau fotograf de nunta sau fotograf nunta. Intr-adevar, ar fi fost foarte foarte simplu, insa am pornit in cautarea fotografului de nunta din Bucuresti cu un gand clar, vreau un om special care sa intelaga si sa vada nunta ca mine si dragul meu viitor sot, mai exact, pentru noi nunta este o celebrare a noastra, a iubiri noastre si a celor care vor fi alaturi de noi in minunata zi a promisiuni pe care o vom face. Noi dorim sa fie o zi a noastra si a tuturor celor care vor fi alaturi de noi si pentru asta avem nevoie de un om special care sa ilustereze cat mai bine celebrarea iubirii.

Se vrea un eveniment cu tematica iubirii, fara prea multe traditii care sa intrerupa si sa incarce atmosfera, vrem ca totul sa fie presarat cu ingrediente naturale cum ar fi : iubire, zambete, voie buna, fericire, emotie ..etc.

Poate acum incepe sa se intelaga de ce a fost atata de dificil sa gasesc acest fotograf de nunta din Bucuresti insa l-am gasit si ma bucur sa stiu ca exista fotograf de nunta care sa simta si sa inteleaga ceea ce oamenii isi doresc.

Astept cu nerabdare ziua emotionantului eveniment si stiu si simt, defapt, ca totul va decurge conform asteptarilor, mai ales dupa discutia cu fotograful de nunta care ma asigurat ca va fi acolo pentru a culege cele mai reprezentative cadre pentru cel mai reprezentativ album al iubiri.