Cadouri de cuplu pentru creștini

29.4.15  Ethos Plus
Tocmai am intrat pe un site destul de interesant: un magazin online cu cadouri pentru el și ea, adică pentru bărbați și femei. Până aici nimic ieșit din comun, deși în general astfel de magazine sunt mult mai atractive (cel puțin pentru mine) decât cele cu haine sau cu scule și unelte. În sensul că te sensibilizează și te fac să te gândești la lucruri frumoase. Bineînțeles, dacă suntem într-o relație de cuplu, ar trebui să ne gândim tot timpul la lucruri frumoase și la cadouri femei, dar de regulă chiar și cele mai fierbinți relații au tendința să se plafoneze cu timpul. În aceste condiții, un mic cadou, un mic gest, chiar simbolic (d.p.d.v. al costurilor), o surpriză inspirată pot reaprinde flacăra pasiunii de la început.



Felicitările din imaginile de mai sus sunt două exemple de astfel de gesturi. Pe de o parte, ele sunt lucrate manual, ceea ce le dă un plus de unicitate și personalitate. Pe de alta, sunt foarte ieftine: 6 lei bucata în mod normal, 4 lei în momentul de față. Iar în interior putem așterne câteva rânduri în care să-i spunem cât de mult o iubim sau ce înseamnă ea pentru noi. Nu credeți că i-ar plăcea?

aplică - femeie în rugăciune

Desigur, mai există și alte produse frumoase, ca inimioare muzicale sau ursuleți cu texte romantice. Dar surpriza, pentru că vă ziceam că site-ul e interesant, o constituie cadourile de tipul aplicei de mai sus, ilustrând o femeie în actul rugăciunii. Mai există, tot pe acest tipar, jurnale religioase sau spirituale, cu mesaje biblice sau cu texte motivaționale și pozitive. Se pare că în spatele acestui magazin se află o librărie creștină și niște oameni preocupați de credință. Iar, din ce scrie acolo, o parte din banii obținuți pe produse sunt alocați unor spitale sau cazuri umanitare.

jurnal - hope

În concluzie, persoanele credincioase au acum un magazin special, de unde își pot comanda astfel de cadouri care să le facă viața de cuplu mai frumoasă, mai luminoasă și chiar mai spirituală.