Lady Gaga susține că a fost violată la 19 ani

9.12.14  Aldus Reflecții
Aflu mai devreme că Lady Gaga, în cadrul unui interviu recent, a dezvăluit faptul că ar fi fost violată la vârsta de 19 ani. Tipa spune că acum se simte bine și poate să râdă de acel eveniment, datorită muzicii și a numeroaselor ședințe terapeutice care au ajutat-o să depășească momentul, dar că atunci experiența a marcat-o și n-a vrut s-o facă publică pentru a nu se lăsa definită de ea. Tot Lady Gaga afirmă că piesa Swine are ca sursă de inspirație această traumă prin care a trecut.

Lady Gaga

Personal nu știu ce să cred despre Lady Gaga. Afară de faptul că e un personaj excentric până la penibil. Cel puțin eu așa clasific modul în care alege uneori să se îmbrace. De exemplu, mai țineți minte de rochia din carne în care se afișa acum ceva vreme? Ei bine, luna trecută i-a uimit pe parizieni îmbrăcată în ceva ce aduce a costum spațial dintr-o parodie SF (a se vedea imaginea de mai sus).

Niciodată nu m-am întrebat dacă există ceva eveniment punctual din trecutul ei care să fi declanșat acest comportament de frondă, că aș putea să-l cataloghez foarte bine și astfel. Și nici acum, că am aflat de faza cu violul, dați-mi voie să nu mă întreb. Pentru mine Lady Gaga rămâne un simplu personaj ce nu poate îmbrăca haina unui model.