Haine online...sexy

20.12.14  Aldus Plus
Presupun că a reuși să obții succesul în ziua de azi cu un magazin online de haine este foarte dificil. Probabil este mai ușor dacă-ți deschizi un magazin exclusiv offline. De ce? Pentru că sunt deja atât de multe magazine virtuale! Doar dați un search după „cumpăr haine” sau „haine online” și o să vedeți la e mă refer (circa 800000-900000 de rezultate pentru cele două interogări la mine).

Rochie Gheișă

În aceste condiții, o idee este să alegi o nișă și mai strâmtă, care poate este încă virgină. :) Și pentru aceste cuvinte au unele conotații erotice, în continuare o să iau în vizor nișa hainelor incitante, hot, sexy. Cine ar fi interesat de o asemenea nișă, din postura de cumpărător? Păi, toți tinerii și toți oamenii care au relații de cuplu sau aspiră la asta. Adică, practic cam toată lumea.

Dacă faceți parte din „practic cam toată lumea”, mă gândesc că veți putea fi interesați de un magazin ca Perfect Diva. Un magazin virtual cu haine pentru femei. Au o grămadă de produse, grupate pe categorii. Și, oricât m-am uitat pe acolo, nu prea am găsit ceva ce să nu poată fi etichetat drept senzual. Cea mai puțin sexy categorie este cea a rochiilor de club, cu toate că și ele sunt, pentru orice bărbat care le privește, foarte provocatoare. Am încercat însă să caut una cât mai sobră și am găsit o absolut încântătoare rochie de gheișă, ilustrată în prima imagine. Sper că vă place.

fustă sexy lolita

În schimb, fustele de la Perfect Diva sunt o cu totul altă poveste. Iată mai sus o fustă Lolita, pe care evident că n-o veți putea purta decât în casă sau într-un cerc restrâns și intim. Pe de altă parte, nu pot decât să-mi dau cu presupusul că va avea o rată de succes aproape de 100% și mai mare decât țelina, polenul sau alte afrodisiace pe care i le-ați strecura în mâncare. :)

În concluzie, încep să apară și magazine inedite. Cum este cel de acum, adresat direct cuplurilor. Și care, în perioada asta, derulează două campanii: surprinde-ți iubitul și surprinde-ți iubita (le vedeți recomandate cu litere de-o șchioapă chiar la intrarea pe site). Judecând după faptul că majoritatea produselor din cadrul acestor campanii au stocul epuizat, aș zice că ideea cu acest tip de magazine nu-i chiar atât de rea.