Cine se trezește de dimineață, departe ajunge

21.9.14  Ethos Plus
Am un coleg de muncă ai cărui copii sunt plecați în Italia. Copii e un fel de-a spune: fata e măritată iar băiatul se va însura anul viitor. Lucrează amândoi acolo de ceva timp, așa că luna trecută colegul meu și-a luat concediu și a fost să-i viziteze. Biletul i l-a luat cineva online, în avans, foarte ieftin: l-a costat undeva între 100 și 200 de lei, nu mai rețin exact suma. Destinația: Treviso, cu plecare din Cluj.

Treviso

Ai zice că-i un preț minimal, mai jos nu se poate, în fond sunt peste o mie de km (1096). Asta am crezut și eu, până acum câteva minute, când am intrat pe un site cu zboruri low cost. Unde, pe prima pagină, am văzut o rubrică cu cele mai bune oferte la călătorii cu avionul. Timișoara - Treviso la 20 de euro! Într-adevăr, plecarea este pe 22 octombrie, de la ei spre noi pe 29, dar din ce văd eu acolo prețul este pentru bilet dus-întors și, scriu ei negru pe alb, include toate taxele. Prin WizzAir.

De la Cluj la Treviso sunt 33 euro pentru 25 octombrie, așa că prețurile diferă puțin. Evident, cu cât iei biletul mai devreme (cu o lună sau chiar două în avans), cu atât te costă mai puțin. Dar tocmai pentru că există diferențe de preț și oferte speciale, dacă sunteți genul care călătorește mult, poate merită să aveți un astfel de site la bookmarks, și să-l verificați din când în când. Pentru că acolo nu e o singură agenție de zbor, ci un centralizator al tuturor. Deci puteți alege dintre toate ofertele/agențiile disponibile.

Pe final, dacă tot am vorbit de el, să vă dau și link spre pagina de căutare a biletelor de avion spre Treviso.