Obiective turistice din România

24.4.14  Ethos Plus
Contrar aparențelor, titlul (și articolul în sine) nu se adresează doar turiștilor străini. Iar asta din două motive. Primul e că străinii nu prea vorbesc româna și deci le-ar fi greu să înțeleagă ce am scris eu aici. Iar al doilea e că există foarte mulți români care nu-și cunosc țara. De exemplu, la câțiva zeci de kilometri de ei se află casa în care a locuit un mare scriitor român, devenită între timp muzeu, iar ei nici măcar nu au pus vreodată piciorul în ea. Sau pe prispa ei. Sau prin împrejurimi. Înțelegeți voi ideea.

turism în România

Indiferent de naționalitate, acum că a început să se încălzească și putem spune că este perioada de debut al concediilor de primăvară-vară, se pune problema: ce să vizitezi la noi în țară? Ei bine, în loc să vă prezint o listă parțială și subiectivă de obiective turistice românești, văzute din prisma umilului dvs subsemnat, adică eu, îmi face o deosebită plăcere să vă prezint un portal care se ocupă cu așa ceva. Adică centralizează și oferă informații despre cam ce-ar putea fi interesant de vizitat de prin țărișoara noastră. În găsiți pe www.cesavezi.ro și chiar așa se numește: Ce să vezi.

Nu o să insist pe funcționalitate, hartă, filtre de căutare și alte asemenea detalii. Suficient să spun că există un astfel de site sau proiect sau portal, numiți-l cum vreți, și că ideea în sine este foarte frumoasă. Așa că, pentru cei care sunteți amatori (sau profesioniști) de excursii, cred că vă va face o mare plăcere să-l vizitați, și eventual să vă lăsați propriile opinii sau impresii despre unele zone descrise acolo.

Turism plăcut!