Reclame la diete și cure de slăbire

6.1.14  Ethos Plus
În primul rând, dați-mi voie să vă urez un călduros (ca de ianuarie așa) La Mulți Ani în 2014! Sau ar trebui să formulez anul 2 după era noastră? Că în 2012 cică era sfârșitul. În orice caz, s-aveți parte de cât mai multe bucurii, satisfacții, împliniri și fericire în acest an. Mai mult decât în 2013 și mai puțin ca-n 2015. Și să vi se împlinească toate dorințele.

O știți pe sora mea? N-aveți de un' s-o știți, cu excepția celor care mă cunoașteți personal. Adică practic nici unul. Dorința cea mai mare a sorei mele era să slăbească. Zic era, pentru că și-a îndeplinit-o. N-a trebuie să aștepte până în 2014, a reușit anul trecut. Și conex cu asta voiam să vă spun despre tot felul de cure de slăbire și rețete minune care apar la televizor și pe net. Și care sunt în marea majoritate a cazurilor niște prostii, sau cel mult niște banalități supraapreciate (de către cei care vă cer bani grei pe ele). Nu vă trebuie nimic din toate acestea (presupunând că sunteți fete și că vreți să slăbiți, altfel spus presupunând că sunteți fete). De ce aveți de fapt nevoie? Păi să vă zic cum a reușit sora mea.

silueta ideală

Primo, a mâncat mai puțin. Și nu doar că a mâncat, dar a mâncat atentă, a redus pâinea (care se știe că îngrașă), a băut ceaiuri etc. Nu a mâncat seara târziu. Secundo, a făcut sport. Și-a luat ceva aparate, unul de exerciții, altul ca o banda de alergat (nu chiar dar în genul), plus mișcare și dinamism. Și bine, nu doar că le-a luat, dar s-a pus pe exerciții, zi de zi, nu mult, cam 20-40 de minute dar acelea au fost lege. S-a obișnuit cu ele, în plus i-au trezit entuziasmul, au făcut-o mai dinamică (pe bune, nici n-aveți idee transformări poate face sportul, din legume deveniți ființe realmente active), plină de energie și foarte optimistă. Și tertio... atât. Acestea au fost cele două ingrediente, mișcarea și alimentație, bineînțeles că ele s-au mulat pe o atitudine pozitivă, care de altfel i-a și permis să se ambiționeze și să se țină de treabă. Nu mai amintesc de efectele benefice asupra ogranismului, atât datorită sportului și mișcării cât și datorită scăderii celulitei.

Vreau să vă zic că sora mea niciodată n-a fost slabă. Cu excepția ultimelor luni. Nu-i doar un fir de ață, normal, dar e super-ok, prietenii și rudele care n-au văzut-o de mult se minunează și îi cer rețeta minune. Care, dragii mei, nu există. Totul ține de voi: atitudine, sport și alimentație. Ori vrei și faci, ori nu vrei și nu faci. Rețetele pe care le vedem pe Facebook (la rubrica articole sponsorizate) sunt pentru cei din a doua categorie. Și nu funcționează.