Ce-mi doresc eu mie, de 2014

17.1.14  Ethos Bloguri
Un anunț pe care am întârziat să-l fac este că blogul de față, pe numele lui Life is Good, are începând din 6 decembrie (cadou de Moș Nicolae de la Google) PageRank 3. Un lucru neașteptat, eu încercând în ultimele luni să cresc cu totul alte bloguri. Se pare însă că algoritmii Google sunt din ce în ce mai buni și apreciază tot mai mult calitatea.

blog

În 2014 îmi doresc multe lucruri, dar legat de blogul de față, vreau să îl cresc. Pentru asta îmi propun să scriu des pe el, ideal minim un articol pe zi, lucru care s-ar zice că te poate transforma într-un blogger de succes. Sunt conștient că va fi dificil să mențin ritmul ăsta și că vor exista zile când poate nu voi putea scrie, dar sper să existe totuși o constanță, o continuitate și pauze cât mai scurte. Am citit undeva că dacă scrii pe un blog foarte des, de exemplu zilnic, nu vor avea timp cititorii să parcurgă toate postările, adică va fi prea mult pentru ei. Ritmul ideal de scris era dat acolo cam așa: 2-3 articole pe săptămână. Totuși, mai bine să fie articole necitite decât cititori plictisiți. :)

Mai vreau să-i fac, și asta în viitorul apropiat, pagină de Facebook și de Google+. Unde (pe Google+) trebuie să încep să-mi fac prieteni, și să activez, pentru că este unul din cele mai puternice motoare care propulsează un site astăzi.

Și ar mai fi, dar poate cu o altă ocazie...